Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enosis Atzamides LIVERPOOL CYPRUS F.C.
Normal Tactiek 3-2-3-2
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 41.5
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Omerou bereikt de bal nog maar net als eerste. Irkad verovert de bal door een tackle van achteren. Irkad geeft de bal voor. Merlier krijgt zijn hoofd ertegen. Loizou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:1

7e minuut.
Merlier onderschept slim de pass. Merlier geeft een lange en hoge pass. Erçal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakas verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilakas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Engomitis onderschept slim de pass. Engomitis met een sublieme pass. Merlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:2

19e minuut.
Engomitis speelt de bal door. Vasilakas is nu in balbezit. Merlier is nu in balbezit. Merlier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:3

20e minuut.
Merlier passt de bal in één keer door. Kansu rent richting de bal. Vasilakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakas haalt uit met een fantastische trap. Pashialis probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Loizou met een sublieme pass. Yoldaşlar kopt de bal weg. Vasilakas is nu in balbezit. Vasilakas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Georgiades geeft een hoge lob. Inworp. Karaolis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menteş is nu in balbezit. Menteş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Engomitis met een snelle inworp. Yoldaşlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaşlar passt de bal zonder na te denken. Katsiaris heeft problemen om de bal te vangen. Katsiaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:4

38e minuut.
Engomitis geeft een hoge lob. Omerou bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakas verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilakas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:5

39e minuut.
Engomitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Engomitis geeft de bal voor. Mavros kopt de bal weg. Vasilakas is nu in balbezit. Vasilakas schiet op doel. Loizou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Loizou met een sublieme pass. Yoldaşlar kopt de bal weg. Merlier rent richting de bal. Merlier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:6

41e minuut.
Yoldaşlar met een sublieme pass. Engomitis rent richting de bal. Engomitis geeft de bal voor. Vasilakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakas haalt uit met een fantastische trap. Loizou bokst de bal weg. Yücel probeert naar een medespeler te passen. Zaim heeft problemen om de bal te vangen. Merlier is nu in balbezit. Merlier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pashialis rent richting de bal. Katsiaris onderschept slim de pass. Katsiaris speelt de bal door. Vasilakas rent richting de bal. Vasilakas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Omerou met een sublieme pass. Kansu rent richting de bal. Kansu passt de bal met de wreef. Vasilakas is nu in balbezit. Vasilakas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enosis Atzamides 73%, LIVERPOOL CYPRUS F.C. 27%.
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:7

47e minuut.
Kansu met de inworp. Vasilakas rent richting de bal. Vasilakas passt de bal met de wreef. Katsiaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Engomitis passt de bal in één keer door. Vasilakas rent richting de bal. Merlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakas is nu in balbezit. Vasilakas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:8

59e minuut.
Vasilakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakas schiet op doel. Inworp. Zaim met een snelle inworp. Engomitis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:9

60e minuut.
Menteş met een sublieme pass. Borak heeft problemen om de bal te vangen. Vasilakas is nu in balbezit. Vasilakas draait met de bal, schiet en ... Loizou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:10

62e minuut.
Pashialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashialis passt de bal zonder na te denken. Merlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Loizou neemt vlug de vrije trap. Engomitis kopt de bal weg. Zaim heeft problemen om de bal te vangen. Merlier rent richting de bal. Merlier draait met de bal, schiet en ... Loizou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:11

76e minuut.
Stylianou is nu in balbezit. Engomitis onderschept slim de pass. Engomitis passt de bal in één keer door. Merlier is nu in balbezit. Merlier haalt uit met een fantastische trap. Loizou bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enosis Atzamides 81%, LIVERPOOL CYPRUS F.C. 19%.
Enosis Atzamides - LIVERPOOL CYPRUS F.C. 0:11