Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nevşehir Polis Gücü Man Utd Red Devils
Normal Tactiek Attacking
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 34.2
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kürşat is nu in balbezit. Kürşat geeft een lange en hoge pass. Özuslu rent richting de bal. Özuslu draait met de bal, schiet en ... Tokel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevşehir Polis Gücü - Man Utd Red Devils 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güvenir met de inworp. Özuslu is nu in balbezit. Özuslu schiet op doel. Tokel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Özuslu rent richting de bal. Özuslu haalt uit met een fantastische trap. Mustafaoğlu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Güvenir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tokel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nevşehir Polis Gücü - Man Utd Red Devils 0:2

13e minuut.
Koutsokoumnis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erotokritou de bal. Erotokritou geeft een lange en hoge pass. Özuslu is nu in balbezit. Özuslu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Parpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsokoumnis verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsokoumnis probeert naar een medespeler te passen. Özuslu is nu in balbezit. Özuslu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kürşat onderschept slim de pass. Kürşat geeft een lange en hoge pass. Mustafaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Özuslu is nu in balbezit. Özuslu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Güvenir neemt de hoekschop. Özuslu probeert de bal met de borst te controleren. Loizidis is nu in balbezit. Özuslu verovert de bal door een tackle van achteren. Özuslu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Klungelig pakt Özuslu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mustafaoğlu. Özuslu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kürşat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Özuslu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Loizidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Loizidis passt de bal met de wreef. Koutsokoumnis probeert naar een medespeler te passen. Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Par kopt de bal weg. Parpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpas geeft een hoge lob. Erotokritou is nu in balbezit. Erotokritou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kürşat onderschept slim de pass. Kürşat geeft de bal voor. Klungelig pakt Güvenir de bal. Özuslu rent richting de bal. Özuslu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Koutsokoumnis passt de bal in één keer door. Özuslu rent richting de bal. Loizidis rent richting de bal. Özuslu verovert de bal door een tackle van achteren. Özuslu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Moulazimis trapt de bal weg van het doel. Koutsokoumnis speelt de bal door. Erotokritou bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu rent richting de bal. Özuslu draait met de bal, schiet en ... Tokel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevşehir Polis Gücü 78%, Man Utd Red Devils 22%.
Nevşehir Polis Gücü - Man Utd Red Devils 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güvenir met een snelle inworp. Kürşat probeert naar een medespeler te passen. Erotokritou heeft problemen om de bal te vangen. Erotokritou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Par probeert naar een medespeler te passen. Erotokritou is nu in balbezit. Erotokritou passt de bal met de wreef. Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu schiet op doel. Tokel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Mustafaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Güvenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Güvenir passt de bal met de wreef. Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu schiet op doel. Tokel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Parpas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Atun komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Atun geeft een hoge lob. Par kopt de bal weg. Özuslu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erotokritou is nu in balbezit. Erotokritou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Erotokritou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Güvenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nevşehir Polis Gücü - Man Utd Red Devils 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nevşehir Polis Gücü 77%, Man Utd Red Devils 23%.
Nevşehir Polis Gücü - Man Utd Red Devils 0:3