Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollon Synteknoi APOEL
Normal Tactiek AU79
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 52.5
poor Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Karacaoglu is nu in balbezit. Karacaoglu passt de bal met de wreef. Melanarkitis is nu in balbezit. Melanarkitis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shimitras de bal onder controle te krijgen. Siailis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Karacaoglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacaoglu passt de bal zonder na te denken. Tümen rent richting de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ... Siailis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:1

9e minuut.
Okkarides passt de bal zonder na te denken. Mut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mut passt de bal in één keer door. Karacaoglu rent richting de bal. Karacaoglu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tümen rent richting de bal. Tümen schiet op doel. Güneşoğlu speelt de bal door. Mut rent richting de bal. Mut geeft een hoge lob. Siailis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Karacaoglu met een sublieme pass. Pounas met een sublieme pass. Mut probeert naar een medespeler te passen. Melanarkitis is nu in balbezit. Melanarkitis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mut kopt de bal weg. Daar is Tümen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melanarkitis is nu in balbezit. Tümen is nu in balbezit. Tümen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:2

19e minuut.
Tümen schiet op doel. Melanarkitis heeft problemen om de bal te vangen. Pounas is nu in balbezit. Skannavias met een sublieme pass. Mut geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melanarkitis rent richting de bal. Melanarkitis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:3

20e minuut.
Mut verovert de bal door een tackle van achteren. Mut passt de bal in één keer door. Güneşoğlu rent richting de bal. Tümen verovert de bal door een tackle van achteren. Tümen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Karacaoglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacaoglu met een sublieme pass. Skannavias met een sublieme pass. Melanarkitis rent richting de bal. Melanarkitis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Karacaoglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacaoglu speelt de bal door. Tümen is nu in balbezit. Melanarkitis is nu in balbezit. Melanarkitis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Pouros passt de bal in één keer door. Skannavias rent richting de bal. Skannavias passt de bal met de wreef. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Siailis trapt de bal weg van het doel. Çelik rent richting de bal. Skannavias geeft de bal voor. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:4

37e minuut.
Skannavias kopt de bal weg. Mut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mut passt de bal zonder na te denken. Melanarkitis rent richting de bal. Melanarkitis schiet op doel. Siailis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tümen is nu in balbezit. Tümen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Synteknoi 72%, APOEL 28%.
Apollon Synteknoi - APOEL 0:4

48e minuut.
Mut rent richting de bal. Mut passt de bal in één keer door. Karacaoglu probeert naar een medespeler te passen. Melanarkitis is nu in balbezit. Melanarkitis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:5

52e minuut.
Klungelig pakt Okkarides de bal. Okkarides passt de bal in één keer door. Karacaoglu met een sublieme pass. Klungelig pakt Melanarkitis de bal. Melanarkitis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Okkarides is nu in balbezit. Okkarides passt de bal met de wreef. Mut speelt de bal door. Tümen rent richting de bal. Tümen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pantziaros kopt de bal weg. Skannavias probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shimitras de bal. Tümen is nu in balbezit. Tümen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melanarkitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melanarkitis draait met de bal, schiet en ... Siailis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:6

57e minuut.
Tümen is nu in balbezit. Shimitras speelt de bal door. Skannavias probeert naar een medespeler te passen. Karacaoglu rent richting de bal. Karacaoglu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:7

59e minuut.
Melanarkitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melanarkitis geeft een lange en hoge pass. Tümen heeft problemen om de bal te vangen. Tümen schiet op doel. Siailis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:8

62e minuut.
Daar is Tümen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skannavias speelt de bal door. Güneşoğlu rent richting de bal. Tümen verovert de bal door een tackle van achteren. Tümen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pantziaros geeft een hoge lob. Inworp. Karacaoglu met de inworp. Melanarkitis is nu in balbezit. Melanarkitis geeft een lange en hoge pass. Siailis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Güneşoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:9

68e minuut.
Okkarides met een sublieme pass. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu begaat een overtreding. Güneşoğlu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Skannavias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kypris rent richting de bal. Skannavias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skannavias krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Tonguz verovert de bal door een tackle van achteren. Tonguz met een sublieme pass. Karacaoglu probeert naar een medespeler te passen. Melanarkitis is nu in balbezit. Melanarkitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Shimitras rent richting de bal. Shimitras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karacaoglu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skannavias geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mut geeft de bal voor. Klungelig pakt Pantziaros de bal. Tümen is nu in balbezit. Tümen haalt uit met een fantastische trap. Siailis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pantziaros onderschept slim de pass. Pantziaros passt de bal in één keer door. Skannavias speelt de bal door. Tümen is nu in balbezit. Tümen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:10

85e minuut.
Tümen is nu in balbezit. Tümen probeert naar een medespeler te passen. Karacaoglu rent richting de bal. Karacaoglu geeft een hoge lob. Melanarkitis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Synteknoi - APOEL 0:11

88e minuut.
Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pounas de bal onder controle te krijgen. Melanarkitis rent richting de bal. Melanarkitis schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Synteknoi 78%, APOEL 22%.
Apollon Synteknoi - APOEL 0:11