Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursa Lisespor A.C. OMONOIA F.C.
Normal Tactiek 3412
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 41.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Fokkis onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elcil met de inworp. Camgöz rent richting de bal. Camgöz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Papavasiliou speelt de bal door. Xenofidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenofidos geeft een lange en hoge pass. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:1

13e minuut.
Inworp. Raif Denktaş met de inworp. Papavasiliou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papavasiliou geeft een lange en hoge pass. Elcil speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Elcil speelt de bal door. Xenofidos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenofidos speelt de bal door. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antoniadis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Elcil neemt de hoekschop. Papavasiliou rent richting de bal. Papavasiliou passt de bal zonder na te denken. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki draait met de bal, schiet en ... Neofytides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:2

21e minuut.
Papavasiliou geeft de bal voor. Daar is Stefani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazowiecki is nu in balbezit. Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:3

31e minuut.
Antoniadis rent richting de bal. Camgöz met een sublieme pass. Mazowiecki rent richting de bal. Mazowiecki haalt uit met een fantastische trap. Neofytides werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:4

37e minuut.
Antoniadis verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniadis passt de bal zonder na te denken. Xenofidos rent richting de bal. Mazowiecki is nu in balbezit. Mazowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papavasiliou met een snelle inworp. Raif Denktaş is nu in balbezit. Raif Denktaş geeft een hoge lob. Mazowiecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şevketoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursa Lisespor 74%, A.C. OMONOIA F.C. 26%.
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:4

58e minuut.
Fokkis geeft een hoge lob. Inworp. Elcil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camgöz is nu in balbezit. Camgöz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu geeft een lange en hoge pass. Xenofidos rent richting de bal. Xenofidos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:5

70e minuut.
Xenofidos passt de bal met de wreef. Antoniadis is nu in balbezit. Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis is nu in balbezit. Antoniadis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Antoniadis passt de bal in één keer door. Xenofidos is nu in balbezit. Xenofidos probeert naar een medespeler te passen. Şevketoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çulhaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Şevketoğlu rent richting de bal. Şevketoğlu schiet op doel. Neofytides probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Xenofidos rent richting de bal. Xenofidos passt de bal in één keer door. Şevketoğlu rent richting de bal. Şevketoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:6

78e minuut.
Fokkis heeft problemen om de bal te vangen. Xenofidos rent richting de bal. Xenofidos met een sublieme pass. Şevketoğlu is nu in balbezit. Şevketoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Xenofidos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şevketoğlu is nu in balbezit. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis schiet op doel. Neofytides werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:7

81e minuut.
Camgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Camgöz geeft de bal voor. Şevketoğlu rent richting de bal. Şevketoğlu schiet op doel. Neofytides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:8

88e minuut.
Lillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevketoğlu onderschept slim de pass. Şevketoğlu passt de bal in één keer door. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis schiet op doel. Neofytides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şevketoğlu rent richting de bal. Şevketoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:9

90e minuut.
Raif Denktaş rent richting de bal. Raif Denktaş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stefani de bal. Şevketoğlu is nu in balbezit. Şevketoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çulhaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Xenofidos verovert de bal door een tackle van achteren. Xenofidos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursa Lisespor 77%, A.C. OMONOIA F.C. 23%.
Bursa Lisespor - A.C. OMONOIA F.C. 0:10