Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollon Karavanades apollon lim
Normal Tactiek apollon92
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 45.4
matig Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Fokkis kopt de bal weg. Klungelig pakt Mihart de bal. Mihart met een sublieme pass. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ioannou rent richting de bal. Cavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Cavrić met een sublieme pass. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:1

4e minuut.
Warmolts met een snelle inworp. Mehlmann speelt de bal door. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:2

5e minuut.
Cavrić rent richting de bal. Cavrić speelt de bal door. Huy Khánh is nu in balbezit. Huy Khánh schiet op doel. Michaelides werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:3

10e minuut.
Warmolts met de inworp. Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann geeft een hoge lob. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:4

12e minuut.
Cavrić geeft een lange en hoge pass. Daar is Mihart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:5

13e minuut.
Warmolts is nu in balbezit. Warmolts geeft een hoge lob. Mehlmann speelt de bal door. Cavrić rent richting de bal. Cavrić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Cavrić verovert de bal door een tackle van achteren. Aygın onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mehlmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihart maakt een snoekduik en kopt de bal. Michaelides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:6

16e minuut.
Mihart is nu in balbezit. Mihart draait met de bal, schiet en ... Huy Khánh kan de bal niet met de borst controleren. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:7

22e minuut.
Cavrić onderschept slim de pass. Cavrić passt de bal zonder na te denken. Huy Khánh is nu in balbezit. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Michaelides probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Oreinos is nu in balbezit. Oreinos geeft een hoge lob. Inworp. Warmolts met de inworp. Mehlmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Warmolts rent richting de bal. Daar is Warmolts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warmolts geeft een hoge lob. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mathé kopt de bal weg. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh speelt de bal door. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:8

32e minuut.
Mihart passt de bal zonder na te denken. Cavrić rent richting de bal. Huy Khánh is nu in balbezit. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Warmolts geeft een hoge lob. Cavrić kan de bal niet met de borst controleren. Cavrić probeert naar een medespeler te passen. Mihart rent richting de bal. Mihart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mathé met een sublieme pass. Daar is Mihart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihart geeft de bal voor. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mathé passt de bal in één keer door. Mehlmann rent richting de bal. Mehlmann passt de bal zonder na te denken. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Michaelides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Karavanades 83%, apollon lim 17%.
Apollon Karavanades - apollon lim 0:8

46e minuut.
Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann geeft een lange en hoge pass. Michaelides speelt de bal door. Mehlmann is nu in balbezit. Mehlmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Michaelides trapt de bal weg. Warmolts rent richting de bal. Warmolts geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:9

50e minuut.
Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Mihart de bal. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:10

52e minuut.
Pejak probeert naar een medespeler te passen. Warmolts is nu in balbezit. Warmolts speelt de bal door. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pejak geeft de bal voor. Mehlmann met een sublieme pass. Huy Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Aygın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihart is nu in balbezit. Mihart passt de bal met de wreef. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:11

60e minuut.
Mehlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehlmann passt de bal met de wreef. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:12

62e minuut.
Mathé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pangalli komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Wyczałkowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Huy Khánh de bal. Oreinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh onderschept slim de pass. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ... Michaelides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:13

66e minuut.
Huy Khánh onderschept slim de pass. Aygın begaat een overtreding. Huy Khánh raakt geblesseerd tijdens het duel. Warmolts zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cavrić maakt een snoekduik en kopt de bal. Oreinos probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:14

68e minuut.
Athanasiou is nu in balbezit. Wyczałkowski onderschept slim de pass. Cavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić schiet op doel. Oreinos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:15

69e minuut.
Cavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou speelt de bal door. Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Huy Khánh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:16

72e minuut.
Athanasiou met een sublieme pass. Warmolts speelt de bal door. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:17

73e minuut.
Ioannou geeft de bal voor. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:18

76e minuut.
Louka heeft problemen om de bal te vangen. Louka geeft een hoge lob. Cavrić kopt de bal weg. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:19

79e minuut.
Huy Khánh is nu in balbezit. Cavrić is nu in balbezit. Huy Khánh rent richting de bal. Cavrić is nu in balbezit. Cavrić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mihart rent richting de bal. Mihart geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cavrić passt de bal zonder na te denken. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski met een sublieme pass. Huy Khánh is nu in balbezit. Huy Khánh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavrić geeft een hoge lob. Aygın heeft problemen om de bal te vangen. Huy Khánh is nu in balbezit. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ... Michaelides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart schiet op doel. Michaelides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wyczałkowski met een snelle inworp. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli geeft een hoge lob. Huy Khánh maakt een snoekduik en kopt de bal. Michaelides werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:20

86e minuut.
Doeltrap. Michaelides trapt de bal weg. Pangalli kopt de bal weg. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon Karavanades - apollon lim 0:21

88e minuut.
Aygın is nu in balbezit. Cavrić onderschept slim de pass. Cavrić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mihart de bal. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon Karavanades 78%, apollon lim 22%.
Apollon Karavanades - apollon lim 0:21