Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Rāh Phoenix
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
El-Talib probeert naar een medespeler te passen. Benabderrazik heeft problemen om de bal te vangen. Benabderrazik met een sublieme pass. Daar is Ghadbhum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hazalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazalija geeft een hoge lob. Askari heeft problemen om de bal te vangen. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yazdanyar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane passt de bal met de wreef. Abelzada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahdavi-Kia onderschept slim de pass. Mahdavi-Kia geeft een lange en hoge pass. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebtehaj geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Rāh 48%, Phoenix 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gerān Rāh - Phoenix 0:0

47e minuut.
Ibn-Latif is nu in balbezit. Ebtehaj rent richting de bal. Ebtehaj passt de bal zonder na te denken. Rabani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bejaoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghadbhum verovert de bal door een tackle van achteren. Ghadbhum passt de bal zonder na te denken. Rahimi rent richting de bal. Rahimi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Lounes met een sublieme pass. Yaqtin met een sublieme pass. Ghadbhum rent richting de bal. Rahimi is nu in balbezit. Rahimi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Rāh - Phoenix 1:0

61e minuut.
Rahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimi passt de bal zonder na te denken. Ghadbhum rent richting de bal. Ghadbhum schiet op doel. Abelzada probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Ibn-Latif passt de bal met de wreef. Yaqtin is nu in balbezit. Yaqtin passt de bal met de wreef. Ghadbhum is nu in balbezit. Ghadbhum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Izadi geeft de bal voor. Inworp. Chouchane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebtehaj is nu in balbezit. Ebtehaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rabani passt de bal zonder na te denken. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibn-Latif krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Benabderrazik met de inworp. Ben Slimane speelt de bal door. Rahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Rāh 47%, Phoenix 53%.
Gerān Rāh - Phoenix 1:0