Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabok Māhi Shahin FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Latfayah met een sublieme pass. Zahed is nu in balbezit. Met opzet legt Tamir zijn tegenspeler op de grond. Tamir krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Za`irpur kan de bal niet met de borst controleren. Amini speelt de bal door. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amini is nu in balbezit. Amini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Shahin FC 1:0

12e minuut.
Lahcen is nu in balbezit. Kazemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lahcen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lahcen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Er-Rihani kopt de bal weg. Haqiqat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamir rent richting de bal. Tamir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabok Māhi 55%, Shahin FC 45%.
Sabok Māhi - Shahin FC 1:0

52e minuut.
Tamir geeft een lange en hoge pass. Latfayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haqiqat de bal. Haqiqat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Boumijel verovert de bal door een tackle van achteren. Boumijel geeft een lange en hoge pass. Za`irpur met een sublieme pass. Zahed is nu in balbezit. Zahed geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tamir kopt de bal weg. Haqiqat heeft problemen om de bal te vangen. Haqiqat met een sublieme pass. Latfayah is nu in balbezit. Latfayah geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Boumijel onderschept slim de pass. Boumijel probeert naar een medespeler te passen. Ettehadieh is nu in balbezit. Ettehadieh schiet op doel. Asma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Azaiez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kazemi met de inworp. Mhadmi rent richting de bal. Mhadmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ben Slimane trapt de bal weg. Zahed bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir verovert de bal door een tackle van achteren. Tamir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Shahin FC 2:0

71e minuut.
Haqiqat rent richting de bal. Mhadmi onderschept slim de pass. Mhadmi speelt de bal door. Ettehadieh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettehadieh haalt uit met een fantastische trap. Ben Slimane bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabok Māhi - Shahin FC 2:1

79e minuut.
Ruis passt de bal zonder na te denken. Er-Rihani heeft problemen om de bal te vangen. Er-Rihani speelt de bal door. Ettehadieh rent richting de bal. Ettehadieh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Talaqani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mhadmi passt de bal in één keer door. Ettehadieh is nu in balbezit. Ettehadieh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabok Māhi 44%, Shahin FC 56%.
Sabok Māhi - Shahin FC 2:1