Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Zob Ahan Siah Gorbeh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Vahdat rent richting de bal. Vahdat geeft een hoge lob. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi schiet op doel. Klungelig pakt Akram de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. Vahdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahdat speelt de bal door. Dieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Sabet Sabiri met een sublieme pass. Diali bereikt de bal nog maar net als eerste. Diali passt de bal in één keer door. Al-Ghamdi is nu in balbezit. Al-Ghamdi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Er-Rai trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Vahdat de bal. Diali is nu in balbezit. Diali draait met de bal, schiet en ... Paal! Er-Rai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Zob Ahan 50%, Siah Gorbeh 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gerān Zob Ahan - Siah Gorbeh 0:0

46e minuut.
Dieli is nu in balbezit. Dieli passt de bal in één keer door. Sabet Sabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Ghamdi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Al-Ghamdi passt de bal met de wreef. Allagui is nu in balbezit. Allagui geeft de bal voor. Zahedi heeft problemen om de bal te vangen. Zahedi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sellimi rent richting de bal. Sellimi passt de bal met de wreef. Latfayak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieli rent richting de bal. Dieli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Diali bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmijad onderschept slim de pass. Abdelmijad passt de bal zonder na te denken. Dieli is nu in balbezit. Dieli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bugarani passt de bal in één keer door. Diali bereikt de bal nog maar net als eerste. Diali probeert naar een medespeler te passen. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Er-Rai speelt de bal door. Zahedi speelt de bal door. Diali geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Homayoun geeft de bal voor. Inworp. Asgari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shadi Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadi Fahmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Zob Ahan - Siah Gorbeh 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Zob Ahan 49%, Siah Gorbeh 51%.
Gerān Zob Ahan - Siah Gorbeh 0:1