Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghamgin Sang Behtar Bāzoo-hāye
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Musavi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaleel met de inworp. Ruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Al-Dosari is nu in balbezit. Al-Dosari met een sublieme pass. Haliwa is nu in balbezit. Bin-Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Ruis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Sang 59%, Behtar Bāzoo-hāye 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghamgin Sang - Behtar Bāzoo-hāye 0:0

53e minuut.
Al-Dosari speelt de bal door. Abdulla heeft problemen om de bal te vangen. Abdulla speelt de bal door. Aby-Hana is nu in balbezit. Aby-Hana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Al-Dosari de bal. Al Nasshar is nu in balbezit. Al Nasshar passt de bal zonder na te denken. Aby-Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aby-Hana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
El-Chamadi rent richting de bal. El-Chamadi passt de bal met de wreef. Bin-Amin heeft problemen om de bal te vangen. Bin-Amin haalt uit met een fantastische trap. Akhlaqi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Sang - Behtar Bāzoo-hāye 0:1

61e minuut.
Awji passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bejaoumi de bal. Aby-Hana rent richting de bal. Aby-Hana haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sabbah de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaleel Hajjaji geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bejaoumi passt de bal zonder na te denken. Musavi rent richting de bal. Musavi probeert naar een medespeler te passen. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Rabani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shafaq met een snelle inworp. Aby-Hana rent richting de bal. Aby-Hana geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Klungelig pakt Al-Dosari de bal. Aby-Hana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejaoumi. Aby-Hana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aby-Hana komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghamgin Sang - Behtar Bāzoo-hāye 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Sang 53%, Behtar Bāzoo-hāye 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghamgin Sang - Behtar Bāzoo-hāye 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Daar is Sabbah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nasshar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nasshar passt de bal zonder na te denken. Aby-Hana is nu in balbezit. Aby-Hana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Sang - Behtar Bāzoo-hāye 2:1

93e minuut.
El-Chamadi rent richting de bal. El-Chamadi passt de bal in één keer door. Shafaq rent richting de bal. Bin-Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Bin-Amin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

101e minuut.
Kaleel Hajjaji met de inworp. Aby-Hana is nu in balbezit. Bejaoumi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aby-Hana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aby-Hana neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Sang - Behtar Bāzoo-hāye 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Sang 41%, Behtar Bāzoo-hāye 59%.
Ghamgin Sang - Behtar Bāzoo-hāye 3:1

109e minuut.
Haj-Saleh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bin-Amin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruis is nu in balbezit. Ruis haalt uit met een fantastische trap. Akhlaqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Sang 41%, Behtar Bāzoo-hāye 59%.
Ghamgin Sang - Behtar Bāzoo-hāye 3:1