Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Behtar Gorbeh Tārik Derakth
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Khatami raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tazi komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Firyabi verovert de bal door een tackle van achteren. Ziya onderschept slim de pass. Majidi onderschept slim de pass. Hanzali verovert de bal door een tackle van achteren. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Tārik Derakth 0:1

18e minuut.
Tabet geeft de bal voor. Atachi kan de bal niet met de borst controleren. Atachi passt de bal in één keer door. Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Behtar Gorbeh - Tārik Derakth 1:1

33e minuut.
Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani is nu in balbezit. Atachi is nu in balbezit. Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yaqtin speelt de bal door. Tabet probeert de bal met de borst te controleren. Firyabi begaat een overtreding. Firyabi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bagheri speelt de bal door. Al-Quarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani draait met de bal, schiet en ... Meshkat kopt de bal weg. Al-Quarani heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Tārik Derakth 2:1

39e minuut.
Majidi rent richting de bal. Ziya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziya speelt de bal door. Hanzali bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzali draait met de bal, schiet en ... Rouissi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behtar Gorbeh 43%, Tārik Derakth 57%.
Behtar Gorbeh - Tārik Derakth 2:1

53e minuut.
Firyabi is nu in balbezit. Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet speelt de bal door. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Tārik Derakth 3:1

60e minuut.
Ziya passt de bal met de wreef. Hanzali is nu in balbezit. Machranai is nu in balbezit. Hanzali onderschept slim de pass. Hanzali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Atachi onderschept slim de pass. Atachi met een sublieme pass. Hanzali heeft problemen om de bal te vangen. Hanzali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Behtar Gorbeh - Tārik Derakth 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Behtar Gorbeh 57%, Tārik Derakth 43%.
Behtar Gorbeh - Tārik Derakth 3:2