Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yavash ātash Princes of Persia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bakhtiar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejazi begaat een overtreding. Ben Barek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ben Barek met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash ātash - Princes of Persia 0:1

5e minuut.
Sabbah rent richting de bal. Dihmubidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dihmubidi probeert naar een medespeler te passen. Khanlary bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanlary geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yavash ātash - Princes of Persia 1:1

21e minuut.
Jomaou onderschept slim de pass. Bakhtiar is nu in balbezit. Jomaou rent richting de bal. Jomaou schiet op doel. Rifa probeert de bal aan de voet te houden. Mahmudnizhad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Al-Malik onderschept slim de pass. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Jomaou is nu in balbezit. Jomaou haalt uit met een fantastische trap. Mahmudnizhad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash ātash - Princes of Persia 1:2

31e minuut.
Limbuwala rent richting de bal. Limbuwala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hejazi de bal. Jomaou verovert de bal door een tackle van achteren. Jomaou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash ātash - Princes of Persia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash ātash 75%, Princes of Persia 25%.
Yavash ātash - Princes of Persia 1:3

71e minuut.
Limbuwala is nu in balbezit. Limbuwala geeft de bal voor. Rifa heeft problemen om de bal te vangen. Jomaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash ātash - Princes of Persia 1:4

84e minuut.
Nefteziri geeft een hoge lob. Hejazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejazi passt de bal met de wreef. Jomaou is nu in balbezit. Jomaou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash ātash - Princes of Persia 1:5

85e minuut.
Bakhtiar speelt de bal door. Jomaou is nu in balbezit. Bakhtiar rent richting de bal. Bakhtiar haalt uit met een fantastische trap. Mahmudnizhad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yavash ātash - Princes of Persia 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yavash ātash 72%, Princes of Persia 28%.
Yavash ātash - Princes of Persia 1:6