Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del-farib āhang-hāye fc.Mancity
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Leloup de bal onder controle te krijgen. Mahallati is nu in balbezit. Mahallati passt de bal in één keer door. Talebi is nu in balbezit. Talebi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Hathazari met een snelle inworp. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli begaat een overtreding. Melli krijgt een gele kaart. Jaidi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaidi met een snel genomen vrije trap. Mahallati rent richting de bal. Mahallati draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Benarouche kopt de bal weg. Melli rent richting de bal. Melli met een sublieme pass. Klungelig pakt Bazargan de bal. Bazargan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jaidi speelt de bal door. Nasiri rent richting de bal. Nasiri probeert naar een medespeler te passen. Mahallati rent richting de bal. Mahallati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Benarouche is nu in balbezit. Leloup verovert de bal door een tackle van achteren. Leloup met een sublieme pass. Bazargan rent richting de bal. Bazargan schiet op doel. Chouchane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Rafigdoost rent richting de bal. Rafigdoost passt de bal met de wreef. Bazargan rent richting de bal. Bazargan schiet op doel. Chouchane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib āhang-hāye - fc.Mancity 1:0

38e minuut.
Denden is nu in balbezit. Mahallati begaat een overtreding. Denden raakt geblesseerd tijdens het duel. Denden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Melli kan de bal niet met de borst controleren. Bazargan rent richting de bal. Bazargan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ebtehaj is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sad Hujayrah rent richting de bal. Leloup rent richting de bal. Atachi verovert de bal door een tackle van achteren. Jaidi rent richting de bal. Jaidi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib āhang-hāye 48%, fc.Mancity 52%.
Del-farib āhang-hāye - fc.Mancity 1:0

52e minuut.
Hathazari met een sublieme pass. Nasiri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sad Hujayrah. Sad Hujayrah krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Melli passt de bal met de wreef. Bazargan rent richting de bal. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazargan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazargan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib āhang-hāye - fc.Mancity 2:0

76e minuut.
Hathazari speelt de bal door. Melli probeert naar een medespeler te passen. Bazargan is nu in balbezit. Bazargan haalt uit met een fantastische trap. Chouchane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib āhang-hāye 52%, fc.Mancity 48%.
Del-farib āhang-hāye - fc.Mancity 2:0