Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del-farib Daryā Ghamgin Setāreh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Obeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid geeft de bal voor. Kazimi rent richting de bal. Lojanazi verovert de bal door een tackle van achteren. Lojanazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Muqimi passt de bal in één keer door. Dastghayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastghayb met een sublieme pass. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi draait met de bal, schiet en ... Jahanpur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Trazanieri onderschept slim de pass. Trazanieri passt de bal zonder na te denken. Khomeini met een sublieme pass. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Ghurani de bal. Muqimi rent richting de bal. Muqimi passt de bal met de wreef. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib Daryā - Ghamgin Setāreh 0:1

33e minuut.
Lojanazi is nu in balbezit. Rahman rent richting de bal. Lojanazi verovert de bal door een tackle van achteren. Lojanazi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Dastghayb met een snelle inworp. Maradi is nu in balbezit. Maradi probeert naar een medespeler te passen. Bagheri is nu in balbezit. Bagheri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib Daryā 56%, Ghamgin Setāreh 44%.
Del-farib Daryā - Ghamgin Setāreh 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Maradi de bal. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradi onderschept slim de pass. Lojanazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi schiet op doel. Jahanpur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Bagheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Muqimi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Askari de bal. Trazanieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trazanieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Del-farib Daryā - Ghamgin Setāreh 1:1

58e minuut.
Kazimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomeini verovert de bal door een tackle van achteren. Khomeini probeert naar een medespeler te passen. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Muqimi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Khomeini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Suleiman rent richting de bal. Khomeini verovert de bal door een tackle van achteren. Khomeini passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Askari de bal. Fahandizh is nu in balbezit. Fahandizh passt de bal met de wreef. Bagheri rent richting de bal. Bagheri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dastghayb is nu in balbezit. Driedi begaat een overtreding. Dastghayb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tazi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lojanazi is nu in balbezit. Lojanazi schiet op doel. Jahanpur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del-farib Daryā - Ghamgin Setāreh 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del-farib Daryā 53%, Ghamgin Setāreh 47%.
Del-farib Daryā - Ghamgin Setāreh 1:2