Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Divāneh Delam Zibā Tārikh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi geeft een hoge lob. Inworp. Siamiadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liib geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Divāneh Delam - Zibā Tārikh 1:0

8e minuut.
Al-Dosari bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al-Dosari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Norouzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Qoli is nu in balbezit. Qoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Divāneh Delam - Zibā Tārikh 1:1

10e minuut.
Liib heeft problemen om de bal te vangen. Nemazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al-Dosari krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Liib heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dosari is nu in balbezit. Liib onderschept slim de pass. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Naqid heeft problemen om de bal te vangen. Liib rent richting de bal. Bouzaiemi rent richting de bal. Liib rent richting de bal. Liib schiet op doel. Kordiyeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Hazalija met een harde bal richting middenveld. Al-Dosari kopt de bal weg. Avarigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Qoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divāneh Delam 46%, Zibā Tārikh 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Divāneh Delam - Zibā Tārikh 1:1

55e minuut.
Misbahi passt de bal met de wreef. Qoli rent richting de bal. Hazalija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qoli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Al-Dosari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Naqid bereikt de bal nog maar net als eerste. Naqid passt de bal met de wreef. Daar is Abdelhamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misbahi is nu in balbezit. Misbahi passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Misbahi rent richting de bal. Qoli is nu in balbezit. Misbahi rent richting de bal. Qoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Osmyniji trapt de bal weg van het doel. Liib rent richting de bal. Naqid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naqid krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Misbahi passt de bal in één keer door. Bolgofiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolgofiani geeft een hoge lob. El-Padiari is nu in balbezit. El-Padiari geeft een lange en hoge pass. Osmyniji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hazalija heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Divāneh Delam - Zibā Tārikh 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Divāneh Delam 46%, Zibā Tārikh 54%.
Divāneh Delam - Zibā Tārikh 1:2