Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Doshman Laziz Sarbāz
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
El-Padiari rent richting de bal. El-Akil verovert de bal door een tackle van achteren. El-Akil probeert naar een medespeler te passen. Akhlaqi is nu in balbezit. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ... Forrughi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daei bereikt de bal nog maar net als eerste. Falatah onderschept slim de pass. Haqiqatju is nu in balbezit. Falatah onderschept slim de pass. Falatah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Haqiqatju is nu in balbezit. Haqiqatju geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaleel de bal. Akhlaqi rent richting de bal. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Doshman - Laziz Sarbāz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Doshman 58%, Laziz Sarbāz 42%.
Gerān Doshman - Laziz Sarbāz 0:1

57e minuut.
Fahandizh met de inworp. Haqiqatju rent richting de bal. Haqiqatju geeft een hoge lob. Zarincheh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarincheh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Doshman - Laziz Sarbāz 0:2

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bihmardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benabderrazik is nu in balbezit. El-Akil onderschept slim de pass. El-Akil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Fahandizh met de inworp. Haqiqatju is nu in balbezit. Mansur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mansur krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Talaqani passt de bal met de wreef. El-Akil rent richting de bal. El-Akil geeft de bal voor. Fahandizh rent richting de bal. Fahandizh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Akhlaqi rent richting de bal. El-Akil rent richting de bal. Akhlaqi is nu in balbezit. El-Akil rent richting de bal. El-Akil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Doshman - Laziz Sarbāz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Doshman 66%, Laziz Sarbāz 34%.
Gerān Doshman - Laziz Sarbāz 0:3