Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PERSPOLISfc Siah Aroosak
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Ben Slimane rent richting de bal. Azizi verovert de bal door een tackle van achteren. Azizi speelt de bal door. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Khandil bereikt de bal nog maar net als eerste. Khandil probeert naar een medespeler te passen. Lahcen is nu in balbezit. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati schiet op doel. Dalvand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PERSPOLISfc - Siah Aroosak 0:1

28e minuut.
Attayer onderschept slim de pass. Attayer passt de bal zonder na te denken. Boudaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSPOLISfc 47%, Siah Aroosak 53%.
PERSPOLISfc - Siah Aroosak 0:1

79e minuut.
Zanjani rent richting de bal. Azizi onderschept slim de pass. Azizi met een sublieme pass. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Al-Doleh verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Doleh geeft de bal voor. Klungelig pakt Shirazi de bal. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERSPOLISfc 48%, Siah Aroosak 52%.
PERSPOLISfc - Siah Aroosak 0:1