Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tārik Miveh perspolis Pool
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Allagui met een sublieme pass. Khatami is nu in balbezit. Khatami probeert naar een medespeler te passen. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary haalt uit met een fantastische trap. Allagui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Atamari bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi onderschept slim de pass. Idrissi met een sublieme pass. Khanlary rent richting de bal. Khanlary haalt uit met een fantastische trap. Allagui bokst de bal weg.

33e minuut.
Atamari probeert naar een medespeler te passen. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary speelt de bal door. Meshkat rent richting de bal. Meshkat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Khatami kan de bal niet met de borst controleren. Dhif rent richting de bal. Dhif passt de bal in één keer door. Khanlary is nu in balbezit. Khanlary schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bartholomeu speelt de bal door. Daar is Idrissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idrissi met een sublieme pass. Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli geeft een lange en hoge pass. Allagui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Asgari de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tārik Miveh - perspolis Pool 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Miveh 50%, perspolis Pool 50%.
Tārik Miveh - perspolis Pool 0:1

52e minuut.
Asgari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasem Ibn-Faisal met de inworp. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tārik Miveh 46%, perspolis Pool 54%.
Tārik Miveh - perspolis Pool 0:1