Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozorg Anghosht Persia
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Malle geeft een hoge lob. Daar is Shirazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Abdel zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Abdel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Abdel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Doeltrap. Dalvand met een harde bal richting middenveld. Suleiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Nasshar de bal. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Suleiman passt de bal in één keer door. Er-Rai rent richting de bal. Teymourtash schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Teymourtash krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Suleiman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zanjani komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Lavassaney rent richting de bal. Lavassaney probeert naar een medespeler te passen. Bugarani rent richting de bal. Bugarani draait met de bal, schiet en ... Hazalija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozorg Anghosht 60%, Persia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bozorg Anghosht - Persia 0:0

62e minuut.
Szala is nu in balbezit. Szala geeft een hoge lob. Fekhma kopt de bal weg. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar schiet op doel. Dalvand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Zanjani probeert naar een medespeler te passen. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani rent richting de bal. Bugarani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Fekhma rent richting de bal. Fekhma geeft de bal voor. Ghiassy heeft problemen om de bal te vangen. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Al Nasshar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nasshar met een sublieme pass. Ghiassy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani onderschept slim de pass. Bugarani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lavassaney kopt de bal weg. Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar passt de bal in één keer door. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozorg Anghosht - Persia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozorg Anghosht 70%, Persia 30%.
Bozorg Anghosht - Persia 0:1