Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Bohaira Zulmet Khudra
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Chaâbane is nu in balbezit. Swayeh is nu in balbezit. Chaâbane rent richting de bal. Swayeh is nu in balbezit. Swayeh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ben Younes rent richting de bal. Ben Younes probeert naar een medespeler te passen. Alami rent richting de bal. Suleiman rent richting de bal. Suleiman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kriden onderschept slim de pass. Kriden passt de bal zonder na te denken. Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaâbane draait met de bal, schiet en ... Machardiegui kopt de bal weg. El-Jurowani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Masmoudi met een sublieme pass. Chaâbane rent richting de bal. Chaâbane met een sublieme pass. Swayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayeh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Boujelbene is nu in balbezit. Machardiegui verovert de bal door een tackle van achteren. Machardiegui probeert naar een medespeler te passen. Alami rent richting de bal. Alami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Boujelbene passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ghodhbane de bal. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghodhbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghodhbane geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Bohaira 49%, Zulmet Khudra 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racil Bohaira - Zulmet Khudra 0:0

46e minuut.
Inworp. Ibn-Seif met een snelle inworp. Suleiman is nu in balbezit. Suleiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Bohaira - Zulmet Khudra 1:0

49e minuut.
Swayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gokhan onderschept slim de pass. Chaâbane onderschept slim de pass. Chaâbane schiet op doel. AL-Sherki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Masmoudi geeft een hoge lob. AL-Sherki geeft een lange en hoge pass. Riahi kopt de bal weg. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Abdelfattah geeft een hoge lob. Chaâbane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machardiegui geeft de bal voor. Meuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuni geeft een hoge lob. Salim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Simidi speelt de bal door. Dridi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alami. Dridi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Klungelig pakt Boujelbene de bal. Machardiegui rent richting de bal. Boujelbene is nu in balbezit. Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaâbane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman passt de bal in één keer door. Alami rent richting de bal. Alami haalt uit met een fantastische trap. Salim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Bohaira - Zulmet Khudra 2:0

90e minuut.
Masmoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmoudi geeft een hoge lob. Gokhan heeft problemen om de bal te vangen. Chaâbane is nu in balbezit. Chaâbane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Bohaira 30%, Zulmet Khudra 70%.
Racil Bohaira - Zulmet Khudra 2:0