Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harika Samak Saia Bençar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Allagui is nu in balbezit. Allagui passt de bal met de wreef. Dradeni rent richting de bal. Machardiegui verovert de bal door een tackle van achteren. Machardiegui haalt uit met een fantastische trap. Bolgofiani bokst de bal weg.

5e minuut.
Khalfaoui met een snelle inworp. Attayer rent richting de bal. Attayer passt de bal in één keer door. Khaled is nu in balbezit. Khaled schiet op doel. Bolgofiani bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kalabane rent richting de bal. Fekhma onderschept slim de pass. Fekhma probeert naar een medespeler te passen. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Titsi trapt de bal weg. Khaled kopt de bal weg. Dradeni rent richting de bal. Machardiegui onderschept slim de pass. Machardiegui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Guigani passt de bal zonder na te denken. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma passt de bal zonder na te denken. El-Suleiman rent richting de bal. El-Suleiman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dradeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma is nu in balbezit. Machardiegui is nu in balbezit. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalabane onderschept slim de pass. Fekhma verovert de bal door een tackle van achteren. Fekhma draait met de bal, schiet en ... Bolgofiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Samak - Saia Bençar 1:0

23e minuut.
Machardiegui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naqid komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Boujelbene kopt de bal weg. El-Suleiman heeft problemen om de bal te vangen. Allagui is nu in balbezit. El-Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... Huayata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Boujelbene rent richting de bal. Khaled is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boujelbene. Boujelbene krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Samak 37%, Saia Bençar 63%.
Harika Samak - Saia Bençar 1:0

74e minuut.
Dabboub bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabboub geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mekni de bal. El-Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Suleiman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Samak 41%, Saia Bençar 59%.
Harika Samak - Saia Bençar 1:0