Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esi Meedan Kabier Dajaaj
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Senoussi kopt de bal weg. Shadi Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadi Fahmi passt de bal zonder na te denken. Salim is nu in balbezit. Salim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Senoussi speelt de bal door. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim rent richting de bal. Salim is nu in balbezit. Salim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hanini geeft de bal voor. Inworp. Riahi met een snelle inworp. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Radhia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kefi met een snelle inworp. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Meedan - Kabier Dajaaj 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Meedan 55%, Kabier Dajaaj 45%.
Esi Meedan - Kabier Dajaaj 1:0

49e minuut.
Atallah rent richting de bal. El Ouni verovert de bal door een tackle van achteren. Hammami bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hammami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Riahi speelt de bal door. Daar is Shadi Fahmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salim krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Avezaat verovert de bal door een tackle van achteren. Avezaat geeft een hoge lob. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esi Meedan - Kabier Dajaaj 2:0

61e minuut.
Hammami speelt de bal door. Klungelig pakt Nisawi de bal. Salim onderschept slim de pass. Salim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
El Ouni verovert de bal door een tackle van achteren. El Ouni met een sublieme pass. Nisawi speelt de bal door. Hammami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammami haalt uit met een fantastische trap. Er-Rai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esi Meedan 44%, Kabier Dajaaj 56%.
Esi Meedan - Kabier Dajaaj 2:0