Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galid Dib Esi Tal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ratouli geeft een lange en hoge pass. Kalabane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baya de bal. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ben Aziza trapt de bal weg. Idoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simidi. Simidi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Châar onderschept slim de pass. Châar passt de bal in één keer door. Benzarti speelt de bal door. El Assali bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assali schiet op doel. Khelifi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Simidi kopt de bal weg. El Assali probeert de bal aan de voet te houden. Châar bereikt de bal nog maar net als eerste. Châar schiet op doel. Ratouli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Ben Hassan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Benzarti de bal. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 42%, Esi Tal 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galid Dib - Esi Tal 0:0

53e minuut.
Benzarti verovert de bal door een tackle van achteren. Benzarti met een sublieme pass. Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assali verovert de bal door een tackle van achteren. El Assali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
El Assali draait met de bal, schiet en ... Er-Rihani heeft problemen om de bal te vangen. El Assali bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assali draait met de bal, schiet en ... Khelifi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Esi Tal 0:1

57e minuut.
El-Padiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekni is nu in balbezit. Mekni met een sublieme pass. El Assali heeft problemen om de bal te vangen. El Assali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Esi Tal 0:2

70e minuut.
Er-Rihani is nu in balbezit. Er-Rihani geeft een lange en hoge pass. El Assali rent richting de bal. El Assali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Esi Tal 0:3

85e minuut.
Zouaghi met de inworp. El-Padiari rent richting de bal. El-Padiari geeft een lange en hoge pass. El Assali bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assali schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 41%, Esi Tal 59%.
Galid Dib - Esi Tal 0:3