Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Bekere FC Eğribeten
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah met een sublieme pass. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ibn-Latif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bekere - FC Eğribeten 0:1

3e minuut.
Chouchane speelt de bal door. Ouertani is nu in balbezit. Ouertani probeert naar een medespeler te passen. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bekere - FC Eğribeten 0:2

4e minuut.
Ab Abel Udarnah speelt de bal door. Khouaja heeft problemen om de bal te vangen. Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ibn-Latif schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nafti met een harde bal richting middenveld. El Ouaer kopt de bal weg. Klungelig pakt Nafarzani de bal. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
El Ouaer bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouaer speelt de bal door. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Yassen onderschept slim de pass. Fadhel onderschept slim de pass. Fadhel probeert naar een medespeler te passen. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bekere - FC Eğribeten 1:2

18e minuut.
Hichem geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obeid met een snelle inworp. Khouaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouaja geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ibn-Latif passt de bal zonder na te denken. Guezmir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma verovert de bal door een tackle van achteren. Fekhma haalt uit met een fantastische trap. Baaji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bekere - FC Eğribeten 1:3

37e minuut.
Fadhel is nu in balbezit. Yassen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fadhel. Fadhel krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Nafarzani passt de bal in één keer door. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Riafa is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah onderschept slim de pass. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bekere - FC Eğribeten 2:3

39e minuut.
Ibn-Latif probeert naar een medespeler te passen. El Ouaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ... Nafti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sahel Bekere - FC Eğribeten 3:3

41e minuut.
Klungelig pakt Zahmoul de bal. Akacha onderschept slim de pass. Akacha speelt de bal door. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bouzaiene passt de bal in één keer door. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer passt de bal met de wreef. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Bekere 56%, FC Eğribeten 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sahel Bekere - FC Eğribeten 3:3

49e minuut.
Inworp. Guezmir met een snelle inworp. Akacha heeft problemen om de bal te vangen. Akacha geeft een lange en hoge pass. Ab Abel Udarnah maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nafti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nafti met een sublieme pass. Fekhma kopt de bal weg. El Ouaer rent richting de bal. El Ouaer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laroussi met een harde bal richting middenveld. Chouchane kopt de bal weg. Ibn-Latif rent richting de bal. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Baaji trapt de bal weg. Khouaja kopt de bal weg. Hichem probeert de bal met de borst te controleren. Ab Abel Udarnah onderschept slim de pass. Ab Abel Udarnah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Fadhel bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouaja is nu in balbezit. Khouaja met een sublieme pass. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Khouaja probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zahmoul met de inworp. Daar is Fadhel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khouaja speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zahmoul met een snelle inworp. Daar is Fadhel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khouaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Khouaja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Bekere - FC Eğribeten 4:3

86e minuut.
Zahmoul rent richting de bal. Ab Abel Udarnah onderschept slim de pass. Khouaja rent richting de bal. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Fadhel de bal. Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yassen. Yassen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Bekere 48%, FC Eğribeten 52%.
Sahel Bekere - FC Eğribeten 4:3