Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
لولو الرياضي Fouk Samola
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sad Hujayrah met een snelle inworp. Diali rent richting de bal. Al-Quarani onderschept slim de pass. Al-Quarani geeft de bal voor. Jelassi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Maliba is nu in balbezit. Mhedhbi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maliba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Na een snelle pass probeert Mhedhbi de bal onder controle te krijgen. Maliba neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
لولو الرياضي - Fouk Samola 0:1

15e minuut.
Benabderrazik geeft een lange en hoge pass. Ismail is nu in balbezit. Nôomen onderschept slim de pass. Arafa onderschept slim de pass. Arafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
لولو الرياضي - Fouk Samola 1:1

19e minuut.
Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Quarani onderschept slim de pass. Al-Quarani met een sublieme pass. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
لولو الرياضي - Fouk Samola 1:2

22e minuut.
Diali bereikt de bal nog maar net als eerste. Riahi verovert de bal door een tackle van achteren. Riahi passt de bal zonder na te denken. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Arafa speelt de bal door. Sad Hujayrah geeft een hoge lob. Juma controleert de bal met de borst. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Diali is nu in balbezit. Bouazizi rent richting de bal. Bouazizi probeert naar een medespeler te passen. Maliba rent richting de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Adjoulnaja passt de bal in één keer door. Maliba is nu in balbezit. Benabderrazik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benabderrazik krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba is nu in balbezit. Benabderrazik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maliba raakt geblesseerd tijdens het duel. Riahi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
لولو الرياضي - Fouk Samola 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لولو الرياضي 58%, Fouk Samola 42%.
لولو الرياضي - Fouk Samola 1:3

48e minuut.
Benabderrazik rent richting de bal. Adjoulnaja verovert de bal door een tackle van achteren. Adjoulnaja met een sublieme pass. Maliba rent richting de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Adjoulnaja is nu in balbezit. Arafa verovert de bal door een tackle van achteren. Arafa met een sublieme pass. Ismail is nu in balbezit. Ismail schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Maliba de bal onder controle te krijgen. Riahi geeft een lange en hoge pass. Mhedhbi rent richting de bal. Maliba onderschept slim de pass. Maliba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لولو الرياضي 65%, Fouk Samola 35%.
لولو الرياضي - Fouk Samola 1:3