Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yamien Haliç Sağir Tayyib Malik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Attayer passt de bal zonder na te denken. Swayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayeh passt de bal zonder na te denken. Bouazizi is nu in balbezit. Bouazizi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Riaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Haliç Sağir - Tayyib Malik 0:1

12e minuut.
Daar is Hanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouazizi is nu in balbezit. Bouazizi passt de bal zonder na te denken. Swayeh rent richting de bal. Swayeh haalt uit met een fantastische trap. Riaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Belaid heeft problemen om de bal te vangen. Benmbarek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latfayak. Latfayak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kanzani is nu in balbezit. Belaid onderschept slim de pass. Belaid met een sublieme pass. Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bouazizi verovert de bal door een tackle van achteren. Bouazizi probeert naar een medespeler te passen. Swayeh rent richting de bal. Swayeh schiet op doel. Riaki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Haliç Sağir - Tayyib Malik 0:2

32e minuut.
Attayer speelt de bal door. Klungelig pakt Belaid de bal. Met opzet legt Bouazizi zijn tegenspeler op de grond. Bouazizi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Haliç Sağir 56%, Tayyib Malik 44%.
Yamien Haliç Sağir - Tayyib Malik 0:2

58e minuut.
Bouazizi geeft een hoge lob. Benzekri rent richting de bal. Hanini is nu in balbezit. Benzekri verovert de bal door een tackle van achteren. Benzekri geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Swayeh rent richting de bal. Swayeh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Haliç Sağir - Tayyib Malik 0:3

70e minuut.
Latfayak met een sublieme pass. Titsi met een sublieme pass. Swayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayeh haalt uit met een fantastische trap. Riaki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Haliç Sağir - Tayyib Malik 0:4

76e minuut.
Salimi met een sublieme pass. Slama is nu in balbezit. Swayeh onderschept slim de pass. Bouazizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouazizi schiet op doel. Riaki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Haliç Sağir - Tayyib Malik 0:5

79e minuut.
Latfayak is nu in balbezit. Dali is nu in balbezit. Dali passt de bal met de wreef. Benmbarek is nu in balbezit. Benmbarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Salimi geeft een lange en hoge pass. Abid rent richting de bal. Abid met een sublieme pass. Bouazizi is nu in balbezit. Bouazizi draait met de bal, schiet en ... Riaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Swayeh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Haliç Sağir - Tayyib Malik 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Haliç Sağir 43%, Tayyib Malik 57%.
Yamien Haliç Sağir - Tayyib Malik 0:6