Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Sikkiyn Akhdar Wahs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Jnayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jnayeh speelt de bal door. Jnayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tounsi rent richting de bal. Tounsi draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Klungelig pakt Bakri de bal. Mhamdi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakri. Bakri krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Boussif geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jnayeh met de inworp. Bartholomeu rent richting de bal. Bartholomeu geeft een lange en hoge pass. Kaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jnayeh rent richting de bal. Jnayeh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rajhi probeert naar een medespeler te passen. Figlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jnayeh begaat een overtreding. Jnayeh krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Baaji rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mhamdi. Baaji raakt geblesseerd tijdens het duel. Taïder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jnayeh heeft problemen om de bal te vangen. Tounsi rent richting de bal. Tounsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Sikkiyn - Akhdar Wahs 0:1

32e minuut.
Tibi met een sublieme pass. Klungelig pakt Tounsi de bal. Tounsi speelt de bal door. Jnayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jnayeh draait met de bal, schiet en ... Kaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Sikkiyn 49%, Akhdar Wahs 51%.
SC Sikkiyn - Akhdar Wahs 0:1

46e minuut.
Boussif is nu in balbezit. Jnayeh verovert de bal door een tackle van achteren. Jnayeh speelt de bal door. Tounsi is nu in balbezit. Tounsi schiet op doel. Kaleel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Boussif met een sublieme pass. Mhamdi rent richting de bal. Jnayeh rent richting de bal. Mhamdi is nu in balbezit. Mhamdi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rouissi speelt de bal door. Mhamdi rent richting de bal. Haddar rent richting de bal. Boussif bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussif schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Sikkiyn 42%, Akhdar Wahs 58%.
SC Sikkiyn - Akhdar Wahs 0:1