Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hasan Efyalun Samit Ma`
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Delhoum passt de bal in één keer door. Benhalimaya rent richting de bal. Al-Gherini rent richting de bal. Yazdanyar is nu in balbezit. Yazdanyar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Khodbane passt de bal met de wreef. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman probeert naar een medespeler te passen. Khodbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khodbane draait met de bal, schiet en ... Ejukezi bokst de bal weg. Paal!

21e minuut.
Mnakri is nu in balbezit. Atallah rent richting de bal. Atallah met een sublieme pass. Fuhrabi heeft problemen om de bal te vangen. Fuhrabi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zabi met een sublieme pass. Benhalimaya rent richting de bal. Rahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdanyar verovert de bal door een tackle van achteren. Yazdanyar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Daar is Atocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuhrabi verovert de bal door een tackle van achteren. Delhoum begaat een overtreding. Delhoum krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasan Efyalun 48%, Samit Ma` 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hasan Efyalun - Samit Ma` 0:0

63e minuut.
Nafarzani geeft een hoge lob. Benhalimaya rent richting de bal. Mhadmi is nu in balbezit. Benhalimaya verovert de bal door een tackle van achteren. Benhalimaya schiet op doel. Juma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Fuhrabi is nu in balbezit. Fuhrabi draait met de bal, schiet en ... Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifa haalt uit met een fantastische trap. Ejukezi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Efyalun - Samit Ma` 0:1

68e minuut.
Rifa passt de bal in één keer door. Rahman is nu in balbezit. Khodbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Khodbane schiet op doel. Ejukezi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Efyalun - Samit Ma` 0:2

73e minuut.
Rahman onderschept slim de pass. Rahman passt de bal in één keer door. Atallah speelt de bal door. Fuhrabi is nu in balbezit. Fuhrabi schiet op doel. Ejukezi bokst de bal weg.

75e minuut.
Rifa rent richting de bal. Rifa geeft de bal voor. Klungelig pakt Mnakri de bal. Rahman rent richting de bal. Rahman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabi geeft een hoge lob. Daar is Rahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasan Efyalun 53%, Samit Ma` 47%.
Hasan Efyalun - Samit Ma` 0:2