Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Sikkiyn Hasan Wahs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Ghanmi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdelmijad met de inworp. Nafti is nu in balbezit. Nafti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Machranai verovert de bal door een tackle van achteren. Machranai speelt de bal door. Fathalli rent richting de bal. Ettayamar onderschept slim de pass. Ettayamar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Sikkiyn 55%, Hasan Wahs 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sahel Sikkiyn - Hasan Wahs 0:0

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Nafti de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghanmi met de inworp. Souayah rent richting de bal. Souayah geeft een lange en hoge pass. Boudaoud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Zitoumi speelt de bal door. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayamar passt de bal met de wreef. Machranai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machranai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ghanmi geeft een lange en hoge pass. Nafti kan de bal niet met de borst controleren. Ghanmi met een sublieme pass. Machranai rent richting de bal. Machranai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Sikkiyn - Hasan Wahs 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Sikkiyn 55%, Hasan Wahs 45%.
Sahel Sikkiyn - Hasan Wahs 0:1