Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Tal Osayer Bekere
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi is nu in balbezit. Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader schiet op doel. Abdelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Abdelli trapt de bal weg van het doel. Belaid kopt de bal weg. Daar is Nafarzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khelifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khelifi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Osayer Bekere 0:1

13e minuut.
Toujani speelt de bal door. Klungelig pakt Guemamdia de bal. Qasem Ibn-Faisal maakt een afschuwelijke overtreding. Qasem Ibn-Faisal krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Belaid is nu in balbezit. Al-Tizieriani verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Tizieriani met een sublieme pass. Bejaoumi heeft problemen om de bal te vangen. Bejaoumi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racil Tal - Osayer Bekere 1:1

30e minuut.
Al Nasshar geeft een hoge lob. Sellami is nu in balbezit. Sellami passt de bal zonder na te denken. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Al Nasshar probeert naar een medespeler te passen. Bejaoumi rent richting de bal. Machardiegui is nu in balbezit. Bejaoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Bejaoumi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Belaid geeft de bal voor. Khelifi rent richting de bal. Laâbidi onderschept slim de pass. Benabdelkader verovert de bal door een tackle van achteren. Benabdelkader schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Osayer Bekere 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Tal 55%, Osayer Bekere 45%.
Racil Tal - Osayer Bekere 1:2

46e minuut.
Khelifi rent richting de bal. Al-Tizieriani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khelifi. Khelifi krijgt een gele kaart. Al-Tizieriani raakt geblesseerd tijdens het duel. Nafarzani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ben Kheder heeft problemen om de bal te vangen. Bejaoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Bejaoumi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Qasem Ibn-Faisal kopt de bal weg. Belaid rent richting de bal. Bejaoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Tizieriani is nu in balbezit. Al-Tizieriani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Nafarzani passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Guemamdia de bal onder controle te krijgen. Al-Tizieriani is nu in balbezit. Al-Tizieriani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Al-Tizieriani rent richting de bal. Al-Tizieriani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racil Tal - Osayer Bekere 2:2

53e minuut.
Abdelmijad probeert naar een medespeler te passen. Nafarzani rent richting de bal. Nafarzani geeft een hoge lob. Bejaoumi is nu in balbezit. Bejaoumi schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Guemamdia rent richting de bal. Guemamdia met een sublieme pass. Khelifi rent richting de bal. Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Guemamdia geeft de bal voor. Qasem Ibn-Faisal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khelifi is nu in balbezit. Khelifi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Osayer Bekere 2:3

77e minuut.
Belaid verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Tizieriani rent richting de bal. Al-Tizieriani probeert naar een medespeler te passen. Bejaoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejaoumi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racil Tal - Osayer Bekere 3:3

83e minuut.
Hammoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammoudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al-Tizieriani is nu in balbezit. Al-Tizieriani geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bejaoumi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Osayer Bekere 4:3

88e minuut.
Al-Tizieriani rent richting de bal. Guemamdia verovert de bal door een tackle van achteren. Nafarzani is nu in balbezit. Bejaoumi is nu in balbezit. Bejaoumi schiet op doel. Tounsi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Osayer Bekere 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Tal 53%, Osayer Bekere 47%.
Racil Tal - Osayer Bekere 5:3