Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bohaira Jadiid Uf`uwan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wamish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shaariff komt het veld opgelopen. Khanchil met de inworp. Daar is Er-Rai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Er-Rai speelt de bal door. Mhedhki rent richting de bal. Mhedhki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ingin met een sublieme pass. Nijhhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhhuis geeft een hoge lob. Shaariff rent richting de bal. Shaariff haalt uit met een fantastische trap. Khamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Haj Kacem geeft de bal voor. Jaballah rent richting de bal. Shaariff onderschept slim de pass. Nijhhuis is nu in balbezit. Nijhhuis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Cherif de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tazariani neemt de hoekschop. Jaballah springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohaira - Jadiid Uf`uwan 0:1

31e minuut.
Haj Kacem kopt de bal weg. Nijhhuis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaballah. Jaballah krijgt een gele kaart. Nijhhuis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Clayton neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cherif kan de bal niet met de borst controleren. Haj Kacem rent richting de bal. Cherif is nu in balbezit. Cherif draait met de bal, schiet en ... Rouissi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bohaira - Jadiid Uf`uwan 0:2

40e minuut.
Doeltrap. Rouissi met een harde bal richting middenveld. Ayari is nu in balbezit. Ayari probeert naar een medespeler te passen. Shaariff is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Er-Rai de bal. Nijhhuis is nu in balbezit. Nijhhuis passt de bal in één keer door. Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaariff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bohaira 48%, Jadiid Uf`uwan 52%.
FC Bohaira - Jadiid Uf`uwan 0:2

69e minuut.
Er-Rai bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rai geeft de bal voor. Cherif rent richting de bal. Mhedhki rent richting de bal. Mhedhki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Clayton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clayton geeft een hoge lob. Khashshab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shaariff rent richting de bal. Shaariff draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Ayari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nijhhuis met een sublieme pass. Shaariff is nu in balbezit. Shaariff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bohaira 60%, Jadiid Uf`uwan 40%.
FC Bohaira - Jadiid Uf`uwan 0:2