Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Senedin Saia Dib
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Santos met een sublieme pass. Souayah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah verovert de bal door een tackle van achteren. Souayah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba passt de bal in één keer door. Juzizi rent richting de bal. Souyah verovert de bal door een tackle van achteren. Souyah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Atocha probeert naar een medespeler te passen. Chihi rent richting de bal. Chihi geeft de bal voor. Essid kan de bal niet met de borst controleren. Essid draait met de bal, schiet en ... Falken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Hadden probeert naar een medespeler te passen. Daar is Souayah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limam bereikt de bal nog maar net als eerste. Souayah onderschept slim de pass. Souayah haalt uit met een fantastische trap. Zitoun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Senedin 53%, Saia Dib 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samit Senedin - Saia Dib 0:0

48e minuut.
Souyah passt de bal zonder na te denken. Ghazouani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maliba. Ghazouani moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ghazouani kan niet meer verder spelen. Boughamni komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hadden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nasri komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nasri geeft een lange en hoge pass. Abdel kopt de bal weg. Daar is Boughamni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souayah rent richting de bal. Souayah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Atocha de bal. Boughamni rent richting de bal. Boughamni passt de bal met de wreef. Souayah rent richting de bal. Souayah schiet op doel. Zitoun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Maliba passt de bal met de wreef. Souyah speelt de bal door. Ribiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Essid onderschept slim de pass. Essid draait met de bal, schiet en ... Falken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Senedin 65%, Saia Dib 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samit Senedin - Saia Dib 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Maliba heeft problemen om de bal te vangen. Nasri is nu in balbezit. Maliba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maliba krijgt een gele kaart. Nasri raakt geblesseerd tijdens het duel. Nasri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Senedin 74%, Saia Dib 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samit Senedin - Saia Dib 0:0

117e minuut.
Juzizi geeft een hoge lob. Maliba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nasri. Maliba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Senedin 35%, Saia Dib 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samit Senedin - Saia Dib 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Souayah kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Souyah neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Senedin - Saia Dib 1:0
---
Boughamni neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Essid zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Senedin - Saia Dib 2:0
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. M`Hadhebi neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Senedin - Saia Dib 2:1
---
Essaifi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Senedin - Saia Dib 3:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nabli neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Senedin - Saia Dib 3:2
---
Maliba kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Falken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Skhiri legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zitoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---