Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabier Malik Hummam Qatil
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ratouli speelt de bal door. Fekih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekih geeft de bal voor. Abdelnader is nu in balbezit. Abdelnader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Malik - Hummam Qatil 0:1

13e minuut.
Daar is Ben Jdidia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi passt de bal in één keer door. Abdelnader is nu in balbezit. Abdelnader haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Malik - Hummam Qatil 0:2

20e minuut.
Shaariff rent richting de bal. Shaariff passt de bal zonder na te denken. Bouzaiemi is nu in balbezit. Laraïedh is nu in balbezit. Laraïedh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Ben Jdidia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Jdidia passt de bal in één keer door. Abdelnader is nu in balbezit. Abdelnader schiet op doel. M`Hadhebi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. M`Hadhebi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mkadmi rent richting de bal. Fadhel verovert de bal door een tackle van achteren. Fadhel probeert naar een medespeler te passen. Abdelnader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelnader haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Malik 45%, Hummam Qatil 55%.
Kabier Malik - Hummam Qatil 0:2

50e minuut.
Daar is Laraïedh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laraïedh met een sublieme pass. Boughanmi is nu in balbezit. Bouzaiemi onderschept slim de pass. Bouzaiemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ratouli onderschept slim de pass. Ratouli probeert naar een medespeler te passen. Ben Jdidia rent richting de bal. Abdelnader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelnader haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi speelt de bal door. Bellil met een sublieme pass. Abdelnader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelnader schiet op doel. M`Hadhebi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Malik 56%, Hummam Qatil 44%.
Kabier Malik - Hummam Qatil 0:2