Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Ra`d Corleone FC
Normal Tactiek 433-HH
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten excellent
poor Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Wąs heeft problemen om de bal te vangen. Wąs passt de bal met de wreef. Dušević rent richting de bal. Dušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ra`d - Corleone FC 0:1

3e minuut.
Lică is nu in balbezit. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sęktas de bal. Sęktas draait met de bal, schiet en ... Hunyadi bokst de bal weg.

7e minuut.
Hathazari met de inworp. El-Koraad geeft een hoge lob. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherif onderschept slim de pass. Cherif schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Boujelbene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falatah is nu in balbezit. Sęktas verovert de bal door een tackle van achteren. Sęktas haalt uit met een fantastische trap. Hunyadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ra`d - Corleone FC 0:2

29e minuut.
Riahi passt de bal met de wreef. Inworp. Štěrba met de inworp. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Wąs rent richting de bal. Wąs passt de bal zonder na te denken. Dušević is nu in balbezit. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ra`d - Corleone FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ra`d 66%, Corleone FC 34%.
Sahel Ra`d - Corleone FC 0:3

46e minuut.
Dušević met een sublieme pass. Sęktas rent richting de bal. Sęktas passt de bal in één keer door. Tabet is nu in balbezit. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Hunyadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Falatah rent richting de bal. Dušević onderschept slim de pass. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas draait met de bal, schiet en ... Hunyadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ra`d - Corleone FC 0:4

67e minuut.
Wąs met de inworp. Sęktas rent richting de bal. Benachour legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sęktas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dušević kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dušević is nu in balbezit. Dušević passt de bal met de wreef. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Štěrba passt de bal in één keer door. Sęktas is nu in balbezit. Benachour begaat een overtreding. Benachour krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Benachour geeft een hoge lob. Patanini Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma maakt een afschuwelijke overtreding. Fekhma krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Štěrba kopt de bal weg. Štěrba is nu in balbezit. Štěrba passt de bal met de wreef. Tabet rent richting de bal. Tabet draait met de bal, schiet en ... Hunyadi bokst de bal weg. Sęktas rent richting de bal. Sęktas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Ra`d - Corleone FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Ra`d 63%, Corleone FC 37%.
Sahel Ra`d - Corleone FC 0:5