Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Dib Tunis Warriors
Normal Tactiek champs
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 45.6
slecht Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Saïbi passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fili is nu in balbezit. Fili geeft een hoge lob. Mnakri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Frydecki de bal. Lahcen is nu in balbezit. Frydecki onderschept slim de pass. Frydecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:1

3e minuut.
Paasilinna onderschept slim de pass. Paasilinna passt de bal in één keer door. Fili is nu in balbezit. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel. Mnakri bokst de bal weg.

5e minuut.
Ribiero verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frydecki zal de hoekschop nemen. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Melli neemt vlug de vrije trap. Fili kopt de bal weg. Lahcen heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Fili rent richting de bal. Fili schiet op doel. Daar is El-Chamadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fili rent richting de bal. Fili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Adjoulnija bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjoulnija passt de bal met de wreef. Fili probeert naar een medespeler te passen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Mnakri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bouchioua onderschept slim de pass. Bouchioua geeft de bal voor. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:2

23e minuut.
Tamir geeft de bal voor. Lahcen kopt de bal weg. Er-Rihani probeert de bal aan de voet te houden. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:3

26e minuut.
Klungelig pakt Frydecki de bal. Fehik is nu in balbezit. Frydecki onderschept slim de pass. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Saïbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili verovert de bal door een tackle van achteren. Fili met een sublieme pass. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:4

30e minuut.
Al-Gherini verovert de bal door een tackle van achteren. Tonati onderschept slim de pass. Hammadou speelt de bal door. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tonati kopt de bal weg. Paasilinna is nu in balbezit. Naqid begaat een overtreding. Naqid krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ribiero passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamir met de inworp. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:5

41e minuut.
Hanna is nu in balbezit. Hanna geeft de bal voor. Er-Rihani heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:6

42e minuut.
Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir geeft een lange en hoge pass. Frydecki is nu in balbezit. Fili rent richting de bal. Fili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:7

43e minuut.
Frydecki rent richting de bal. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir passt de bal met de wreef. Daar is Fili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Dib 77%, Tunis Warriors 23%.
Latif Dib - Tunis Warriors 0:8

48e minuut.
Saïbi is nu in balbezit. Fili onderschept slim de pass. Fili passt de bal met de wreef. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mnakri met een harde bal richting middenveld. Saïbi kopt de bal weg. Paasilinna probeert naar een medespeler te passen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:9

53e minuut.
Tonati probeert naar een medespeler te passen. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki rent richting de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Mnakri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:10

55e minuut.
Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Fili rent richting de bal. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili passt de bal met de wreef. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fili is nu in balbezit. Fili draait met de bal, schiet en ... Mnakri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Paasilinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasilinna speelt de bal door. El-Chamadi rent richting de bal. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:11

67e minuut.
Bouazizi speelt de bal door. Al-Gherini heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mnakri trapt de bal weg van het doel. Ribiero kopt de bal weg. Fili rent richting de bal. Paasilinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasilinna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Frydecki met de inworp. Paasilinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasilinna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fili de bal. Fili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:12

71e minuut.
Klungelig pakt Paasilinna de bal. Paasilinna met een sublieme pass. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili haalt uit met een fantastische trap. Lahcen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Paasilinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasilinna probeert naar een medespeler te passen. Lahcen heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ribiero is nu in balbezit. Paasilinna verovert de bal door een tackle van achteren. Paasilinna probeert naar een medespeler te passen. Fili is nu in balbezit. Fili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mnakri trapt de bal weg. Tamir kopt de bal weg. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Dib - Tunis Warriors 0:13

79e minuut.
Bouchioua probeert naar een medespeler te passen. Fehik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paasilinna. Paasilinna krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Melli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamir rent richting de bal. Tamir probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frydecki de bal. Frydecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
El-Chamadi passt de bal met de wreef. Saïbi is nu in balbezit. Fili verovert de bal door een tackle van achteren. Fili schiet op doel. Lahcen probeert de bal aan de voet te houden. Mnakri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasilinna is nu in balbezit. Paasilinna passt de bal zonder na te denken. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ariffadillah geeft een lange en hoge pass. Paasilinna kopt de bal weg. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel. Er-Rihani probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Frydecki neemt de hoekschop. Hanna rent richting de bal. Hanna speelt de bal door. Paasilinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasilinna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paasilinna met een sublieme pass. Tamir rent richting de bal. Tamir geeft een hoge lob. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hanna verovert de bal door een tackle van achteren. Hanna speelt de bal door. Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki onderschept slim de pass. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Dib 77%, Tunis Warriors 23%.
Latif Dib - Tunis Warriors 0:13