Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Balad Harika Nimr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ghayth geeft de bal voor. El Makhloufi is nu in balbezit. El Makhloufi geeft een hoge lob. Ghayth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghayth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nasir is nu in balbezit. Ghayth verovert de bal door een tackle van achteren. Ghayth passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sulayman de bal. Sulayman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sha`ban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramadan probeert naar een medespeler te passen. Muthanna is nu in balbezit. Rashid verovert de bal door een tackle van achteren. Rashid geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tabet met een sublieme pass. Sha`ban kopt de bal weg. Jamil is nu in balbezit. Ramadan onderschept slim de pass. Ramadan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rozin rent richting de bal. Rozin geeft de bal voor. Muthanna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Balad 45%, Harika Nimr 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Balad - Harika Nimr 0:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Jamil de bal onder controle te krijgen. Taha rent richting de bal. Met opzet legt Mechuragui zijn tegenspeler op de grond. Mechuragui krijgt een gele kaart.

54e minuut.
El Makhloufi geeft de bal voor. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taha rent richting de bal. Ramadan onderschept slim de pass. Ramadan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sha`ban onderschept slim de pass. Muthanna is nu in balbezit. Muthanna passt de bal zonder na te denken. Sulayman rent richting de bal. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Balad - Harika Nimr 0:1

70e minuut.
Klungelig pakt Sha`ban de bal. Mido rent richting de bal. Mido speelt de bal door. Ghayth rent richting de bal. Ghayth draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Balad - Harika Nimr 0:2

71e minuut.
Ramadan met een sublieme pass. Sulayman heeft problemen om de bal te vangen. Nasir is nu in balbezit. Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Balad 43%, Harika Nimr 57%.
AC Balad - Harika Nimr 0:2