Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Ghalab al-ahlisa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Mukhtar passt de bal zonder na te denken. Inworp. Hasan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bakri de bal. Bakri draait met de bal, schiet en ... Mu`tazz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mukhtar kopt de bal weg. Daar is Benie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benie met een sublieme pass. Bakri rent richting de bal. Bakri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frabianeri met een snelle inworp. Azaiez geeft een hoge lob. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Abd-al-Razzaq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Ghalab - al-ahlisa 1:0

29e minuut.
Frabianeri onderschept slim de pass. Frabianeri geeft de bal voor. Atocha kopt de bal weg. Bakri is nu in balbezit. Bakri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ghalab 58%, al-ahlisa 42%.
SC Ghalab - al-ahlisa 1:0

68e minuut.
Klungelig pakt Bakri de bal. Boughamni is nu in balbezit. Boughamni passt de bal met de wreef. Bakri rent richting de bal. Bakri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Ghalab 72%, al-ahlisa 28%.
SC Ghalab - al-ahlisa 1:0