Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macit Naher Yamien Mohit
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sa`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangal onderschept slim de pass. Mangal passt de bal met de wreef. El-Anwar rent richting de bal. El-Anwar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Mangal passt de bal met de wreef. Fekhma rent richting de bal. Fekhma met een sublieme pass. El-Anwar rent richting de bal. El-Anwar draait met de bal, schiet en ... Yasin bokst de bal weg.

11e minuut.
Sa`d verovert de bal door een tackle van achteren. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d rent richting de bal. Nur is nu in balbezit. Nur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Husayn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d rent richting de bal. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mangal kopt de bal weg. Husayn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sa`d probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macit Naher - Yamien Mohit 0:1

34e minuut.
Sa`d passt de bal met de wreef. Shadi Fahmi geeft een lange en hoge pass. Tiabi is nu in balbezit. Nur rent richting de bal. Nur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lounes met de inworp. Husayn heeft problemen om de bal te vangen. Sa`d met een sublieme pass. Nur rent richting de bal. Nur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine geeft een lange en hoge pass. El-Anwar rent richting de bal. El-Anwar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Macit Naher - Yamien Mohit 1:1

44e minuut.
Fekhma geeft een hoge lob. Kanzani met een sublieme pass. Nur rent richting de bal. Sa`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Naher 50%, Yamien Mohit 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macit Naher - Yamien Mohit 1:1

48e minuut.
Kanzani geeft een hoge lob. Inworp. Ouhssine met een snelle inworp. Klungelig pakt Sukbuni de bal. Sukbuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hikmat probeert naar een medespeler te passen. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur met een sublieme pass. Sa`d is nu in balbezit. Sa`d draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macit Naher - Yamien Mohit 1:2

58e minuut.
Hasan geeft de bal voor. Inworp. Benhalimaya met een snelle inworp. Daar is Sa`d, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sa`d draait met de bal, schiet en ... As`ad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Naher 53%, Yamien Mohit 47%.
Macit Naher - Yamien Mohit 1:2