Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulmet Musstaqbal Asfar Khuffals
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Julousuni geeft de bal voor. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad geeft een hoge lob. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. Horta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Rida geeft een hoge lob. Inworp. Boughamni met een snelle inworp. Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Abd-al-Hadi kopt de bal weg. Daar is Najib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ... Horta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Al Nasshar rent richting de bal. Al Nasshar geeft de bal voor. Inworp. Aziz met een snelle inworp. Abd-al-Hadi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Musstaqbal - Asfar Khuffals 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Musstaqbal 38%, Asfar Khuffals 62%.
Zulmet Musstaqbal - Asfar Khuffals 1:0

55e minuut.
Tahir onderschept slim de pass. Tahir geeft de bal voor. Al Nasshar controleert de bal met de borst. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz met een sublieme pass. Al Nasshar heeft problemen om de bal te vangen. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Klungelig pakt Farag de bal. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri passt de bal in één keer door. Atocha is nu in balbezit. Atocha haalt uit met een fantastische trap. Melli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Farag geeft de bal voor. Inworp. Tizie met een snelle inworp. Elabasaniri rent richting de bal. Elabasaniri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Suwannakeeree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. Al Nasshar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abd-al-Hadi rent richting de bal. Abd-al-Hadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Musstaqbal 44%, Asfar Khuffals 56%.
Zulmet Musstaqbal - Asfar Khuffals 1:0