Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saia Dajaaj SC Qalb
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Husayn probeert naar een medespeler te passen. Marzaoubi is nu in balbezit. Jinan rent richting de bal. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ben Slimane geeft een lange en hoge pass. Hisham kopt de bal weg. Mhadmi probeert de bal aan de voet te houden. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamet geeft een lange en hoge pass. Sellimi rent richting de bal. Jinan verovert de bal door een tackle van achteren. Jinan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Dajaaj - SC Qalb 1:0

20e minuut.
Sha`ban geeft een lange en hoge pass. Azaiez bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaiez probeert naar een medespeler te passen. Jinan rent richting de bal. Jinan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hamet met een snelle inworp. Azaiez rent richting de bal. Azaiez passt de bal in één keer door. Jinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Abd-al-Salam kopt de bal weg. Azaiez kan de bal niet met de borst controleren. Azaiez passt de bal met de wreef. Abd-al-Salam rent richting de bal. Abd-al-Salam schiet op doel. Jamil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. El Hadden kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kamil de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hisham is nu in balbezit. Hisham speelt de bal door. Mhadmi rent richting de bal. Mhadmi haalt uit met een fantastische trap. Essaifi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Dajaaj 45%, SC Qalb 55%.
Saia Dajaaj - SC Qalb 1:0

58e minuut.
Husayn bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa geeft een lange en hoge pass. Jamal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mhadmi is nu in balbezit. Mhadmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saia Dajaaj - SC Qalb 1:1

69e minuut.
Abd-al-Salam met een snelle inworp. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi geeft de bal voor. Husayn bereikt de bal nog maar net als eerste. Husayn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mhadmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mhadmi draait met de bal, schiet en ... Essaifi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Dajaaj - SC Qalb 1:2

88e minuut.
Hisham met een snelle inworp. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa geeft een hoge lob. Mhadmi springt en kopt de bal. Daar is Jamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Dajaaj 42%, SC Qalb 58%.
Saia Dajaaj - SC Qalb 1:2