Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadiid Galon Al Dajaaj
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ben Slimane verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Slimane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fawzi de bal. Hasim rent richting de bal. Hasim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Debelle is nu in balbezit. Fehik speelt de bal door. Klungelig pakt Hasim de bal. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fawzi geeft de bal voor. Inworp. El-Chamadi met de inworp. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi draait met de bal, schiet en ... Fadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hamdi passt de bal zonder na te denken. Hasim is nu in balbezit. Thagafi rent richting de bal. Hasim verovert de bal door een tackle van achteren. Hasim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Galon - Al Dajaaj 0:1

45e minuut.
Daar is Debelle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouissi is nu in balbezit. Debelle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Debelle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Galon 62%, Al Dajaaj 38%.
Jadiid Galon - Al Dajaaj 0:1

46e minuut.
Ra`uf passt de bal zonder na te denken. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzzammil is nu in balbezit. Muzzammil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadiid Galon - Al Dajaaj 1:1

48e minuut.
Ben Slimane geeft een hoge lob. Hamza geeft de bal voor. Inworp. Jalal met een snelle inworp. El-Chamadi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Jalal geeft de bal voor. Fawzi rent richting de bal. Hasim rent richting de bal. Hasim draait met de bal, schiet en ... Fawzi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jalal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hamdi de bal. Hamdi speelt de bal door. Hasim is nu in balbezit. Hasim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jalal heeft problemen om de bal te vangen. Joman is nu in balbezit. Joman passt de bal met de wreef. Muzzammil rent richting de bal. Muzzammil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jalal met een snelle inworp. Hamdi controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ra`uf. Hamdi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hamdi kan niet meer verder spelen. Salim Mustafa komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`uf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jalal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jalal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rouissi rent richting de bal. Debelle verovert de bal door een tackle van achteren. Debelle passt de bal met de wreef. Muzzammil is nu in balbezit. Muzzammil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Galon 58%, Al Dajaaj 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadiid Galon - Al Dajaaj 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Galon 43%, Al Dajaaj 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadiid Galon - Al Dajaaj 1:1

109e minuut.
Joman is nu in balbezit. Joman geeft een lange en hoge pass. Suhayl probeert de bal aan de voet te houden. Muzzammil is nu in balbezit. Muzzammil haalt uit met een fantastische trap. Rifa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

110e minuut.
Ra`uf bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa passt de bal met de wreef. Hasim rent richting de bal. Hasim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

115e minuut.
Ra`uf passt de bal met de wreef. Fihr is nu in balbezit. Fihr passt de bal met de wreef. Daar is Salim Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salim Mustafa schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Galon 43%, Al Dajaaj 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadiid Galon - Al Dajaaj 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Hasim neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Joman neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Salim Mustafa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Galon - Al Dajaaj 1:2
---
Muzzammil kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jadiid Galon - Al Dajaaj 2:2
---
Hunyadi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
---
Hammani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Rouissi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Ra`uf legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rifa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Galon - Al Dajaaj 3:2
---
Jalal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Fadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---