Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Müsteil Kalab Jadiid Samak
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubane is nu in balbezit. Ayub begaat een overtreding. Ayub krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Fihr geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kubane de bal. Hasan rent richting de bal. Hasan haalt uit met een fantastische trap. Wagih maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Thagafi speelt de bal door. Daar is Abed-Abdul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed-Abdul onderschept slim de pass. Abed-Abdul haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Hasan rent richting de bal. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d geeft een hoge lob. Abed-Abdul rent richting de bal. Abed-Abdul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müsteil Kalab 41%, Jadiid Samak 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Müsteil Kalab - Jadiid Samak 0:0

65e minuut.
Thagafi is nu in balbezit. Wagih verovert de bal door een tackle van achteren. Wagih met een sublieme pass. Fihr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihr passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Kalab - Jadiid Samak 0:1

67e minuut.
Ayub geeft een hoge lob. Wagih kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Nasshar de bal. Abed-Abdul is nu in balbezit. Abed-Abdul schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar geeft een hoge lob. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihr bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Benhalima is nu in balbezit. Fihr verovert de bal door een tackle van achteren. Fihr passt de bal in één keer door. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Jait, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mahir onderschept slim de pass. Fihr is nu in balbezit. Benhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihr onderschept slim de pass. Fihr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müsteil Kalab 59%, Jadiid Samak 41%.
Müsteil Kalab - Jadiid Samak 0:1