Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Jamal Esi Shibel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Chouchane kopt de bal weg. Ihab is nu in balbezit. Leloup is nu in balbezit. Ihab verovert de bal door een tackle van achteren. Ihab draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nefteziri trapt de bal weg. Husayn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Al-Quarani de bal onder controle te krijgen. Ihab rent richting de bal. Ihab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
El Makhloufi speelt de bal door. El-Akil rent richting de bal. Al-Quarani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al-Quarani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Jamal 51%, Esi Shibel 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racil Jamal - Esi Shibel 0:0

47e minuut.
Ihab is nu in balbezit. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ihab. Ihab krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Chouchane met de inworp. Munir is nu in balbezit. Siamiadi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Siamiadi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Mahmud geeft de bal voor. El-Akil rent richting de bal. Al-Quarani begaat een overtreding. Al-Quarani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. El-Akil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Husayn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ihab bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Jamal - Esi Shibel 0:1

87e minuut.
Nafti draait met de bal, schiet en ... Salkin probeert naar een medespeler te passen. Daar is El Makhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Jamal 46%, Esi Shibel 54%.
Racil Jamal - Esi Shibel 0:1