Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Müsteil Qalb Al Wahda
Normal Tactiek Bayern
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
18.8 gemiddelde waardering 39.2
poor Schieten solid
average Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Majdi speelt de bal door. Nisawi rent richting de bal. Nisawi speelt de bal door. Nizar rent richting de bal. Nizar draait met de bal, schiet en ... Paal! Nisawi is nu in balbezit. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló schiet op doel. Yasin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:1

6e minuut.
Muhsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Flores geeft een hoge lob. Nizar rent richting de bal. Nizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:2

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Majdi de bal onder controle te krijgen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores met een sublieme pass. Roselló rent richting de bal. Roselló haalt uit met een fantastische trap. Yasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nabil kopt de bal weg. Daar is Avezaat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roselló is nu in balbezit. Roselló schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Majdi speelt de bal door. Klungelig pakt Nisawi de bal. Nisawi probeert naar een medespeler te passen. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló schiet op doel. Yasin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Nabil de bal. Nizar is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nizar is nu in balbezit. Nizar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:3

31e minuut.
Sırıtmaz is nu in balbezit. Sırıtmaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mukhtar de bal. Roselló is nu in balbezit. Roselló schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Majdi passt de bal met de wreef. Nabil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muhsin de bal. Muhsin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Podgornik trapt de bal weg van het doel. Flores kopt de bal weg. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Suhayl is nu in balbezit. Nizar onderschept slim de pass. Roselló is nu in balbezit. Roselló draait met de bal, schiet en ... Yasin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:4

41e minuut.
Mukhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhtar geeft een lange en hoge pass. Majdi speelt de bal door. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló schiet op doel. Yasin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müsteil Qalb 65%, Al Wahda 35%.
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:4

47e minuut.
Nisawi rent richting de bal. Nisawi passt de bal met de wreef. Sırıtmaz rent richting de bal. Sırıtmaz passt de bal in één keer door. Nizar rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sırıtmaz zal de hoekschop nemen. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:5

52e minuut.
Nizar passt de bal zonder na te denken. Nabil onderschept slim de pass. Roselló rent richting de bal. Roselló schiet op doel. Yasin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:6

54e minuut.
Inworp. Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mukhtar de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Manal rent richting de bal. Nizar onderschept slim de pass. Nizar passt de bal zonder na te denken. Sırıtmaz rent richting de bal. Sırıtmaz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:7

68e minuut.
Nizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizar geeft een lange en hoge pass. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala geeft een lange en hoge pass. Nizar kopt de bal weg. Roselló is nu in balbezit. Roselló haalt uit met een fantastische trap. Yasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Nisawi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:8

78e minuut.
Flores kopt de bal weg. Mukhtar heeft problemen om de bal te vangen. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló haalt uit met een fantastische trap. Yasin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:9

78e minuut.
Klungelig pakt Muhsin de bal. Nisawi onderschept slim de pass. Nisawi passt de bal zonder na te denken. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sırıtmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Nabil de bal. Roselló rent richting de bal. Roselló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müsteil Qalb 62%, Al Wahda 38%.
Müsteil Qalb - Al Wahda 0:10