Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAR CaSaBLaNCA Losers United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kassemi rent richting de bal. Nisawi onderschept slim de pass. Nisawi probeert naar een medespeler te passen. Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Imanber passt de bal met de wreef. Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiri met een sublieme pass. Alami is nu in balbezit. Alami draait met de bal, schiet en ... Bouhouni bokst de bal weg.

9e minuut.
Nisawi geeft de bal voor. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jalmasani raakt geblesseerd tijdens het duel. Nisawi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR CaSaBLaNCA - Losers United 0:1

19e minuut.
Nisawi is nu in balbezit. Kassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi draait met de bal, schiet en ... Nafti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR CaSaBLaNCA - Losers United 0:2

26e minuut.
Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali is nu in balbezit. Alami speelt de bal door. Atachi rent richting de bal. Atachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Kassemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari speelt de bal door. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAR CaSaBLaNCA 60%, Losers United 40%.
FAR CaSaBLaNCA - Losers United 0:2

47e minuut.
Kalali is nu in balbezit. Alami is nu in balbezit. Kalali begaat een overtreding. Kalali krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kalali is nu in balbezit. Imanber verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi onderschept slim de pass. Kalali is nu in balbezit. Kalali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kassemi passt de bal met de wreef. Nisawi heeft problemen om de bal te vangen. Nisawi passt de bal zonder na te denken. Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Khayri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Askari met de inworp. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAR CaSaBLaNCA 53%, Losers United 47%.
FAR CaSaBLaNCA - Losers United 0:2