Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trevdfgfg Difaa De Safi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Elkhalfi rent richting de bal. Amrabat verovert de bal door een tackle van achteren. Amrabat speelt de bal door. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khalid heeft problemen om de bal te vangen. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trevdfgfg - Difaa De Safi 0:1

7e minuut.
Fihraoui rent richting de bal. Hamdaoui onderschept slim de pass. Amrabat maakt een afschuwelijke overtreding. Amrabat krijgt een gele kaart.

9e minuut.
El-Akil is nu in balbezit. Fihraoui is nu in balbezit. El-Akil met een sublieme pass. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ettayeb is nu in balbezit. Sharif verovert de bal door een tackle van achteren. Sharif passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Elkhalfi de bal. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Faraj met een sublieme pass. Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid rent richting de bal. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan draait met de bal, schiet en ... Bakri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharif onderschept slim de pass. Sharif passt de bal met de wreef. Chouchane rent richting de bal. Chouchane geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Faraj de bal. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Elkhalfi de bal. Rahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamdaoui. Hamdaoui krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Chouchane met een sublieme pass. Sharif is nu in balbezit. Rahmani begaat een overtreding. Rahmani krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. El-Akil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamdaoui probeert naar een medespeler te passen. Sharif rent richting de bal. Sharif haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trevdfgfg 72%, Difaa De Safi 28%.
trevdfgfg - Difaa De Safi 0:1

50e minuut.
Inworp. Ettayeb met een snelle inworp. Sharif is nu in balbezit. Faraj onderschept slim de pass. Faraj geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rahmani geeft een lange en hoge pass. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj probeert naar een medespeler te passen. Ghassan rent richting de bal. Ghassan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Khayrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faraj geeft een hoge lob. Ettayeb is nu in balbezit. Ettayeb schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Naji geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ettayeb met de inworp. Faraj rent richting de bal. Faraj geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Draiyf geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ettayeb met een snelle inworp. Faraj is nu in balbezit. Faraj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trevdfgfg 42%, Difaa De Safi 58%.
trevdfgfg - Difaa De Safi 0:1