Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Chamaaia Medina Stars FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ben Barek passt de bal in één keer door. Manari rent richting de bal. Khaiari rent richting de bal. Manari onderschept slim de pass. Manari draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Balhanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balhanda passt de bal zonder na te denken. Draiyf geeft een hoge lob. Manari is nu in balbezit. Manari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Chamaaia - Medina Stars FC 0:1

17e minuut.
Tibi speelt de bal door. Bargdich rent richting de bal. Bargdich passt de bal met de wreef. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari draait met de bal, schiet en ... Khayri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ben Barek is nu in balbezit. Bargdich onderschept slim de pass. Bargdich probeert naar een medespeler te passen. Manari is nu in balbezit. Manari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fakhri rent richting de bal. Karrouchi heeft problemen om de bal te vangen. Tibi rent richting de bal. Karrouchi onderschept slim de pass. Karrouchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Chamaaia 51%, Medina Stars FC 49%.
Al Chamaaia - Medina Stars FC 0:1

47e minuut.
Balhanda is nu in balbezit. Fakhri is nu in balbezit. Elkhateeb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elkhateeb krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Balhanda heeft problemen om de bal te vangen. Karrouchi is nu in balbezit. Karrouchi passt de bal met de wreef. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Bahri rent richting de bal. Bahri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
El-Talib met een snelle inworp. Bargdich rent richting de bal. Bargdich geeft een lange en hoge pass. Draiyf is nu in balbezit. Draiyf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Chamaaia 55%, Medina Stars FC 45%.
Al Chamaaia - Medina Stars FC 0:1