Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic MaRRaKeCH Al Art
Normal Tactiek 523
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Omari onderschept slim de pass. Ait Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Omari maakt een afschuwelijke overtreding. Omari krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Piłkarski geeft de bal voor. Ait Lahcen kopt de bal weg. Benjelloun heeft problemen om de bal te vangen. Hamzawi rent richting de bal. Hamzawi draait met de bal, schiet en ... Yajour bokst de bal weg.

9e minuut.
Omari verovert de bal door een tackle van achteren. Omari passt de bal in één keer door. Krasiński rent richting de bal. Drafat verovert de bal door een tackle van achteren. Drafat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yajour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Omari speelt de bal door. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar probeert naar een medespeler te passen. Krasiński rent richting de bal. Krasiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic MaRRaKeCH - Al Art 0:1

18e minuut.
Ramis probeert naar een medespeler te passen. Adıgözəl rent richting de bal. Askri rent richting de bal. Krasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krasiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hafidi passt de bal met de wreef. Ait Lahcen is nu in balbezit. Ait Lahcen geeft een hoge lob. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari geeft een hoge lob. Yajour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Benjelloun passt de bal met de wreef. Piłkarski rent richting de bal. Ramis rent richting de bal. Benjelloun onderschept slim de pass. Benjelloun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Drafat geeft een hoge lob. Ramis probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drafat. Drafat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic MaRRaKeCH 52%, Al Art 48%.
Olympic MaRRaKeCH - Al Art 0:1

50e minuut.
Ait Lahcen kopt de bal weg. Omari speelt de bal door. Gierczak heeft problemen om de bal te vangen. Hamzawi is nu in balbezit. Hamzawi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympic MaRRaKeCH - Al Art 1:1

80e minuut.
Gierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Gierczak passt de bal zonder na te denken. Adıgözəl rent richting de bal. Adıgözəl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic MaRRaKeCH - Al Art 1:2

82e minuut.
Jomaoui rent richting de bal. Jomaoui geeft de bal voor. Gierczak kopt de bal weg. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic MaRRaKeCH 46%, Al Art 54%.
Olympic MaRRaKeCH - Al Art 1:2