Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MD3 Tubkal Eagles
Normal Tactiek Atlas
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 30.2
weak Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Kelders rent richting de bal. Khalfi rent richting de bal. Huras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huras krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Keller onderschept slim de pass. Keller geeft een hoge lob. Plewnia kopt de bal weg. Musa rent richting de bal. Musa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Yajour is nu in balbezit. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Yajour onderschept slim de pass. Yajour geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kalali is nu in balbezit. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero geeft de bal voor. Musa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MD3 - Tubkal Eagles 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MD3 62%, Tubkal Eagles 38%.
MD3 - Tubkal Eagles 0:1

50e minuut.
Tähti speelt de bal door. Musa heeft problemen om de bal te vangen. Tähti is nu in balbezit. Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Musa de bal. Tähti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tähti passt de bal in één keer door. Plewnia is nu in balbezit. Plewnia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Belhanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tähti onderschept slim de pass. Tähti passt de bal zonder na te denken. Musa rent richting de bal. Musa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MD3 72%, Tubkal Eagles 28%.
MD3 - Tubkal Eagles 0:1