Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja TaZaWa oOo.WAC.oOo
Normal Tactiek winners
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten solid
hopeless Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Tazi geeft een lange en hoge pass. El Makhloufi rent richting de bal. El Makhloufi passt de bal met de wreef. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Tazi met een sublieme pass. Töykkälä rent richting de bal. Töykkälä met een sublieme pass. Atanasov rent richting de bal. Atanasov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hadji controleert de bal met de borst. Murzacu rent richting de bal. Murzacu passt de bal zonder na te denken. Atanasov rent richting de bal. Atanasov draait met de bal, schiet en ... Zwiwn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Töykkälä is nu in balbezit. Töykkälä passt de bal zonder na te denken. Branco rent richting de bal. Atanasov rent richting de bal. Atanasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:1

15e minuut.
Kaibous geeft de bal voor. Keller kopt de bal weg. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu geeft de bal voor. Atanasov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Töykkälä geeft een lange en hoge pass. Atanasov rent richting de bal. Atanasov schiet op doel. Kaibous probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu onderschept slim de pass. Murzacu passt de bal in één keer door. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:2

22e minuut.
Nizari met een sublieme pass. Elkhalfi heeft problemen om de bal te vangen. Atanasov onderschept slim de pass. Atanasov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:3

25e minuut.
El Makhloufi onderschept slim de pass. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco passt de bal in één keer door. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Zwiwn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu passt de bal in één keer door. El Makhloufi verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasov rent richting de bal. Atanasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Murzacu is nu in balbezit. Murzacu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Branco de bal onder controle te krijgen. Branco schiet op doel. Atanasov springt en kopt de bal. Zwiwn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Töykkälä rent richting de bal. Töykkälä probeert naar een medespeler te passen. Atanasov rent richting de bal. Atanasov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaibous de bal onder controle te krijgen. Zwiwn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:4

44e minuut.
Zwiwn speelt de bal door. Töykkälä probeert de bal met de borst te controleren. Töykkälä passt de bal in één keer door. Atanasov rent richting de bal. Atanasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja TaZaWa 87%, oOo.WAC.oOo 13%.
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:4

51e minuut.
Tazi geeft de bal voor. Hadji probeert de bal met de borst te controleren. Branco speelt de bal door. Atanasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Töykkälä kopt de bal weg. Daar is Khashab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murzacu met een sublieme pass. Atanasov controleert de bal met de borst. Atanasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Zoião is nu in balbezit. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco passt de bal zonder na te denken. Atanasov is nu in balbezit. Atanasov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:5

59e minuut.
Zakroum rent richting de bal. Branco onderschept slim de pass. Branco geeft de bal voor. Atanasov rent richting de bal. Atanasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller geeft de bal voor. Atanasov heeft problemen om de bal te vangen. Branco is nu in balbezit. Branco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:6

62e minuut.
Klungelig pakt Biecke de bal. Zakroum rent richting de bal. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Branco is nu in balbezit. Branco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaibous met een harde bal richting middenveld. Idrissi kopt de bal weg. Töykkälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Töykkälä geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kaibous geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tazi met de inworp. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu geeft een lange en hoge pass. Zwiwn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Töykkälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Töykkälä geeft een lange en hoge pass. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:7

71e minuut.
El Makhloufi speelt de bal door. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco probeert naar een medespeler te passen. Murzacu rent richting de bal. Murzacu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:8

78e minuut.
Murzacu geeft een lange en hoge pass. Zwiwn met een sublieme pass. Töykkälä kopt de bal weg. Murzacu rent richting de bal. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Zwiwn trapt de bal weg. Elkhalfi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Atanasov de bal onder controle te krijgen. Atanasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi geeft een hoge lob. Branco rent richting de bal. Branco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:9

83e minuut.
Zitouni is nu in balbezit. Atanasov verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasov passt de bal met de wreef. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Branco rent richting de bal. Branco passt de bal zonder na te denken. Atanasov is nu in balbezit. Atanasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja TaZaWa 85%, oOo.WAC.oOo 15%.
Raja TaZaWa - oOo.WAC.oOo 0:10