Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IMG FC Taroudant
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 33.2
poor Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


17e minuut.
Fakhri is nu in balbezit. Fakhri geeft een hoge lob. Rafiqi heeft problemen om de bal te vangen. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mahimar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahri is nu in balbezit. Bahri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abarhoun de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mellili is nu in balbezit. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri rent richting de bal. Bahri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IMG - FC Taroudant 0:1

40e minuut.
Benabdellah verovert de bal door een tackle van achteren. Benabdellah geeft een hoge lob. Nasri is nu in balbezit. Manari verovert de bal door een tackle van achteren. Manari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMG 62%, FC Taroudant 38%.
IMG - FC Taroudant 0:1

47e minuut.
Jelassi onderschept slim de pass. Jelassi passt de bal zonder na te denken. Manari probeert naar een medespeler te passen. Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Houta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benabdellah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Benabdellah heeft problemen om de bal te vangen. Mellili rent richting de bal. Mellili schiet op doel. Chedli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IMG - FC Taroudant 1:1

67e minuut.
Jelassi met de inworp. Nasri is nu in balbezit. Mellili verovert de bal door een tackle van achteren. Mellili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IMG - FC Taroudant 2:1

68e minuut.
Bahri rent richting de bal. Benabdellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri speelt de bal door. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IMG - FC Taroudant 2:2

72e minuut.
Mellili onderschept slim de pass. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar passt de bal met de wreef. Bahri rent richting de bal. Bahri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IMG - FC Taroudant 2:3

88e minuut.
Mahimar onderschept slim de pass. Mellili heeft problemen om de bal te vangen. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili is nu in balbezit. Mellili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Abarhoun probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fikri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mahimar is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMG 67%, FC Taroudant 33%.
IMG - FC Taroudant 2:3